Соня Колтуклиева, ФейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукДнес Виктория Василева напусна парламента.

...
Соня Колтуклиева, ФейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукДнес Виктория Василева напусна парламента.
Коментари Харесай

Виктория Василева си отиде от парламента не заради принципи и морал, а защото бе двоен агент


Соня Колтуклиева, Facebook
Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук
Днес Виктория Василева напусна Народното събрание. Така и би трябвало. Тя си отива не, тъй като е кардинална и морална, както се самовъзхвалява, а тъй като е играла ролята на двоен сътрудник. Хем е правила интриги с Радостин Василев и другите отцепници, хем е докладвала на Слави за предателите.

Един от заговорниците ми описа, че когато Кирил Петков пристигнал в жилището на спортния министър за седянка с недоволните, Виктория се скрила в спалнята. Гледай ти – че това ли е най-добре познатата й стая в къщата на разведения анаболен мачо?! На мен ми се чини, че на Виктория повече й отива да забърква манджи в кухнята, само че може ли да знае човек какви мераци я гонят тая притворна червенокоса харпия…

Всъщност, Радостин Василев напълно дължи партийната си кариера на 13 години по-възрастната от него кака, съумяла да придума Слави, спортният юрист с мижава кариера, да води листата на Има Такъв Народ в 15МИР-Плевен. Понеже Радостин Василев изкрещя истерично, че ще чегърта ГЕРБ и порочния му модел, веднага като стана министър, незабавно назначи най-близките си другари за началници на двете държавни компании с бюджети за милиони: Александър Тодоров в Българския състезателен тотализатор и Венцислав Петков в Националната спортна база, където пък работа (като озвучител) получи брачният партньор на Виктория Василева.

Ей, по този начин значи този плевенски хартиен лъв с ловешко отдалечено уморѝ мафията, копирайки я. А предшественикът му Андрей Кузманов напряко го закопа: Радостин Василев вместо да се прави на служител на реда и прокурор, да беше си гледал работата в министерството, сподели при Люба Кулезич някогашният длъжностен министър на спорта. Той разгласи, че една-трета от спортните клубове и федерации са останали без финансиране от страната. Е, по този начин ще е, по какъв начин да бъде?! След като спортният министър се издаде по БТВ, че желае да стане вътрешен министър – напъните му да се прави на следовател във видео-репортажи ни се проясниха. Аз пък разбрах за какво боязливият Радостин Василев желае да стане заплашителен министър на вътрешните работи – за възмездие! За да бъде шеф на някогашната си брачна половинка и на настоящия й мъж – двамата елитни служители на реда.

Предполага се, че Виктория Василева ще се захване с нов политически план на предателите от Славчовата чета. Бърборин Радостин рече, че нямало да бъде тъкмо партия, а нещо сходно. То при него всичко е нещо сходно и нищо не е цяло и довършено.

Едно време Виктория Василева беше най-безличният ръководител на младежкото Съюз на демократичните сили, криеше се зад тила на сивия кардинал Христо Бисеров и се учеше от него на номера̀. И той беше изменник – отдели се от Съюз на демократичните сили и се зацепи за Движение за права и свободи, до момента в който не го хвърлиха на вълците по следствие за пране на пари.

Гледам каква чудна компания са се събрали: Радостин Василев – юрист на ЦСКА, изпъден от Александър Томов и спретнат от Гриша Ганчев; гневен критик на Кирил Петков през лятото на 2021 година и негов правилен министър през декември 2021 г.; Георги Георгиев – настойчиво преследващ химерата да стане министър на районното развиване, тъй като в миналото татко му бил уволнен от ВиК-Враца; Николай Радулов – кръвно обвързван с Държавна сигурност, неосъществен вътрешен министър от пропадналия проекто-кабинет на Има Такъв Народ в 46-я парламент; Светлин Митев – първокласен охранител: от Иван Костов през Денис Ершов до посолството на огромна арабска страна, съученик на Виктория Василева от Русе; Иво Атанасов, мераклия за правосъден министър, има общо бизнес-минало с Росица Кирова от ГЕРБ; Деян Петков, преподавател от Плевен, правилен паж на Радостин Василев плюс Калин Симеонов, участник в Биг-брадър, придружител на Ицо Хазарта… Те-ги-те юнаците.

Според Николай Радулов, отцепниците ще образуват гражданско придвижване и ще вземат участие в идните предварителни избори. Което значи, че Кирил Петков ги прелъсти и изостави. Няма самун за напусналите Има Такъв Народ в Политическа партия. Не ги желаят, просто. Веднъж изменник – вечно изменник.

П.П. Днес министърът на спорта в оставка Радостин Василев се похвали, че Министерски съвет усилва с 1 000 000 лв. капитала на “Сердика спортни парцели ” – комерсиалното сдружение, от което наскоро са били изплатени 52 800 лв. на адвокатската адвокатска фирма на Лена Бориславова.

Днес стана ясно, че спортният министър Радостин Василев е финансирал с 499 999,98 лв. фондация “Евроскок ” за плана “Ти знаеш. Ти можеш ”, за която някогашният представител на служебния кабинет Антон Кутев твърди, че е обвързвана с финансовия шеф на вестник “24 часа ”.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР