Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукДепутатите на “Продължаваме промяната напуснаха

...
Соня Колтуклиева, фейсбукСоня Колтуклиева Снимка: фейсбукДепутатите на “Продължаваме промяната напуснаха
Коментари Харесай

И какво им пречи българският избирател да избира как да гласува? Това не е ли ачик-ачик признание, че разчитат на машините за успех на изборите?!

Соня Колтуклиева, фейсбук
Соня Колтуклиева Снимка: фейсбук
Депутатите на “Продължаваме смяната ” напуснаха пленарната зала на Народното събрание, поради гласуването за връщане на хартиената бюлетина. И какво им пречи българският гласоподавател да избира по какъв начин да гласоподава? Това не е ли ачик-ачик самопризнание, че разчитат на машините за триумф на изборите?! Защо е тази нервност?

Изборите се приготвят и управляват от служебния кабинет на президента Румен Радев – политическият татко на Кирил Петков и Асен Василев, не от ГЕРБ, не от Движение за права и свободи, не от никого от опозицията. Сегашният вътрешен министър Иван Демерджиев беше заместник-министър на правораздаването при министър Надежда Йорданова, в кабинета “Петков ”. Вече нямат ли му доверие?! Съмняват се в професионалната му уместност ли? Ама недейте по този начин!

Бандата на Кирил и Асен плаши с улични безредици! Не ви ли е позор, бе?! Всеки път, щом не е на вашето, ще разбунвате страната ли? Хулигани.

Атанас Атанасов, ДСБ, на взаимна трибунка на Политическа партия и Демократична България: Миналите избори ги купиха, другите ще ги откраднат. Е, по какъв начин по този начин?! Нали с помощта на мадуровките това бяха най-честните избори в България. Ама помнете какво сте казвали, де!

 
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР