Sony заби поредния пирон в ковчега на PS3 и Vita,

...
Sony заби поредния пирон в ковчега на PS3 и Vita,
Коментари Харесай

PlayStation Plus няма да включва безплатни игри за PS3 и Vita



Sony заби следващия гвоздей в ковчега на PS3 и Vita, откакто производството на първата подпора завърши предходната година. От март 2019-а Instant Game Collection предложенията за клиентите на PlaystationPlus услугата няма да включват игри за PlayStation 3 или Vita. Тази смяна няма да засегне игри, които потребителите са свалили до тази дата.

Като заговорихме за безвъзмездни игри в PlayStation Plus, ясни са и мартенските заглавия - измежду които е брутално комплицираното RPG Bloodborn , извънредно за PS4. Ако ви се вижда доста комплицирано, другата безвъзмездна игра е комичната и много красива Ratchet & Clank reboot . Сред заглавията за PS3 са Legend of Kay, Mighty No. 9, Claire: Extended Cut и Bombing Busters.

Прекратяването на безвъзмездни заглавия за PS3 и Vita идва изцяло разумно от Sony, откакто компанията на процедура погреба тези две конзоли. Крайният резултат обаче е по-малко добавена стойност за клиентите на PlayStation Plus, които няма да бъдат удовлетворени и най-вероятно ще изискат понижаване на цената на услугата. Дали Sony ще ги чуе, ще разберем през март следващата година.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР