Sony ще предложи на всички нетърпеливи фенове на състезателните симулатори

...
Sony ще предложи на всички нетърпеливи фенове на състезателните симулатори
Коментари Харесай

Sony пуска демо на Gran Turismo Sport седмица преди официалната премиера



Sony ще предложи на всички нетърпеливи почитатели на спортните симулатори и поредицата Gran Turismo четиридневно демо на идното заглавие GT Sport. Играта излиза на 17-и октомври, а всеки, който има абонамент за Playstation Plus услугата на Sony, ще може да смъкна демото на 7-и този месец. То ще бъде налично за игра сред 9-и и 12-и октомври, и ще предложи на играчите първи взор към най-популярния конзолен симулатор. В демото ще има и мултиплейър алтернатива, която ще среща играчи със сходни като продуктивност коли и качества, с цел да бъдат надпреварите почтени и забавни.

Четиридневното демо ще включва и режим акция, а всички припечелени пари - или най-малко тези в размер до 1 милион - ще могат да се трансферират към цялостната версия. GT Sport е също по този начин първото заглавие от поредицата, което ще има поддръжка на очилата за виртуална действителност Playstation VR, въпреки че Sony не загатват дали демото ще има тази функционалност.

Симулаторът се забави много, само че шефът на поредицата Казунори Ямаучи има вяра, че екипът му е съумял да сътвори игра, която има невиждана графика, тон и физическа симулация. Ще можем да разберем дали това са следващите ПР приказки или момчетата от Polyphony Digital в действителност са основали следващото си украшение, единствено след няколко дни. GT Sport ще е налична извънредно за Playstation 4.
Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР