Sony представи официално камерата FX6 (модел ILME-FX6V), която е най-новото

...
Sony представи официално камерата FX6 (модел ILME-FX6V), която е най-новото
Коментари Харесай

Визуални истории с невероятна свобода - slava.bg

Sony показа публично камерата FX6 (модел ILME-FX6V), която е най-новото попълнение в професионалната серия Cinema Line на Sony - продуктова серия, която дава опция както на експерти от кино промишлеността, по този начин и на създатели на видео наличие, да се възползват от софтуерните достижения на компанията в региона на графичните изображения.

Cinema Line на Sony, която също по този начин включва камерите VENICE и FX9, Ви обезпечава по този начин стремежи кинематографски тип, плод на дългогодишния опит на компанията в производството на цифрови камери, и предлага по-голямо улеснение при работа с помощта на новаторския дизайн на тялото, по-голяма устойчивост и опция за интуитивно и елементарно персонализиране.

Като част от Cinema Line, новият модел FX6 включва най-хубавите технологии на Sony, като датчици, процесори и характерности на AF (автофокуса). Камерата FX6 е съвместима с необятната гама обективи с E байонет на Sony за повече креативна независимост.

“Новият FX6 е следващият образец за това по какъв начин Sony се стреми непрестанно да доближава нови хоризонти в региона на цифровите изображения, с цел да отговори на потребностите на своите клиенти,” сподели Ян Салмон Леганьор, Директор Продуктов маркетинг в дивизия Цифрови изображения на Sony Europe.

“Ние развиваме нашата серия Cinema Line, тъй като сме се посветили на концепцията да дадем опция на актуалните създатели и кинематографи да разпрострат своите изключителни умения и гений.

FX6 стъпва върху технологията на най-хубавата в промишлеността кино камера на Sony - VENICE, и я съчетава с най-хубавото от новаторските технологии в безогледалните фотоапарати от Alpha серията.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР