Sony представи най-новата месечна селекция от безплатни игри за абонатите

...
Sony представи най-новата месечна селекция от безплатни игри за абонатите
Коментари Харесай

Sony разкри селекцията от безплатни игри за абонатите на PS Plus за декември

Sony показа най-новата месечна селекция от безвъзмездни игри за клиентите на услугата PlayStation Plus в формалния блог на PlayStation.

Както стана ясно, водеща игра в декемврийската PS Plus селекция ще бъде спортното премеждие с отворен свят LEGO 2K Drive, което беше пуснато по-рано тази година. Играта беше пусната на 19 май.

LEGO 2K Drive ще се популяризира във версии за PS4 и PS5, както и втората игра – PowerWash Simulator. Също по този начин през декември клиентите на PS Plus ще получат гратис и Sable Desert Adventure (само за PS5).

И трите игри ще бъдат налични за клиентите на PS Plus Essential, Extra и Premium (Deluxe), като ще могат да ги прибавят към библиотеката си до 1 януари. Разпространението на игрите ще стартира на 5 декември – до този ден можете да играете безплатните игри за този месец.

Припомняме, че ноемврийската линия от безвъзмездни игри за PS Plus включва престъпния трилър Mafia: Definitive Edition (PS4), кооперативния шутър Aliens: Fireteam Elite (PS4, PS5) и асиметричния мултиплейър екшън Dragon Ball: The Breakers (PS4).

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР