Sony представи два нови модела безжични слушалки WF-C500 и WH-XB910N,

...
Sony представи два нови модела безжични слушалки WF-C500 и WH-XB910N,
Коментари Харесай

Sony разширява продуктовата си гама от безжични слушалки

Sony показа два нови модела безжични слушалки WF-C500 и WH-XB910N, с които слушането на музика по вашия метод е още по-лесно.

Най-новият модел слушалки на Sony, WF-C500, е идеалният избор, в случай че желаете да преминете към напълно безжични слушалки и да продължите да се наслаждавате на обичаната си музика с по-добро качество отпреди. Благодарение на неповторимите благоприятни условия за лични настройки, компактният дизайн, лесното свързване посредством Bluetooth®, дългият живот на батерията и водоустойчивото тяло на слушалките, вие можете да носите музиката на всички места със себе си.

WH-XB910N ви придвижват на обичаните ви места за слушане на музика от уюта на вашия дом, с помощта на усъвършенстваната технология за шумопотискане и изключителния бас с клубно качество.

WF-C500 - дребен размер, само че праволинеен тон

Изцяло безжичните слушалки WF-C500 са с стилен дизайн, който приляга компактно към ушите ви. Но не позволявайте размерът им да ви заблуди. WF-C500 обезпечават високо качество на звука с помощта на технологията за възстановяване на звука DSEE (Digital Sound Enhancement Engine). С нея се възвръщат всички високо и ниско честотни звуци за едно по-автентично прекарване по време на слушане.

Независимо дали слушате наелектризиращ поп или рап с доста бас, WF-C500 ви разрешават да персонализирате звука благодарение на функционалността Equalizer в приложението " Sony | Headphones Connect ". Можете да избирате сред другите настройки, с цел да конфигурирате качеството на звука по отношение на музикалния род, който слушате, както и да създадете и съхраните свои лични настройки.

Удобството е от основно значение
WF-C500 са дребни и леки и прилягат компактно към ушите, което ги прави идеални за пътешестване. Заоблената форма на слушалките обезпечава комфорт при носене, а вие сте свободни да се фокусирате върху това, което има значение - вашата музика. Новият ергономичен дизайн на слушалките обезпечава по-стабилно нагласяване към ухото.

Компактен и моден калъф
Цилиндричният калъф за зареждане на WF-C500 е дребен и елементарен за преместване в джоб или чанта, тъй че можете да носите слушалките на всички места с вас. Полупрозрачният похлупак с текстура на матирано стъкло прави калъфа моден и първокласен, както на външен тип, по този начин и на досег.

Насладете се безпроблемно слушане
WF-C500 са особено създадени за комфортно, всекидневно прилагане. Бутоните за елементарно ръководство освен ви разрешават да възпроизвеждате, спирате или пропускате песни и да регулирате силата на звука, само че и оферират елементарно свързване с желания от вас гласов помощник - Гугъл Assistant или Siri. Също по този начин и да приемате hands-free позвънявания.

С едно натискане на бутона можете да се свържете с гласов помощник, да получавате упътвания, да възпроизвеждате музика и изпращате известия. В допълнение към това, hands-free диалозите протичат безпрепятствено и са по-ясни от всеки път с вградения първокачествен микрофон.

Идеалният избор, когато сте в придвижване
Слушалките ви обезпечават 10 часа живот на батерията, а с помощта на комфортния калъф за зареждане можете да се насладите на общо до 20 часа слушане на музика. WF-C500 са идеалните слушалки за прилагане в придвижване, а когато бързате, можете елементарно да удължите живота на батерията с бързо 10-минутно зареждане, което ви обезпечава до един час в допълнение време на възпроизвеждане.

С клас на водоустойчивост IPX4, WF-C500 устоят на пръски вода или пот, тъй че можете да продължите да се движите в ритъма на музиката, без значение от всичко.

Слушалките WF-C500 са съвършен избор даже когато вършите доста неща по едно и също време. Ако желаете да продължите да слушате музика, само че и да продължите диалога си по телефона. Извадете единствено едната слушалка от калъфа за зареждане и я използвайте както нормално.

Стабилната и надеждна Bluetooth® връзка разрешава безпрепятствено слушане без спиране, което ви дава опция да останете уединено с музиката. Bluetooth® чипът на WF-C500 излъчва тон по едно и също време към лявото и дясното ухо, а усъвършенстваният дизайн на антената подсигурява, че вашето преживяване, до момента в който слушате, ще бъде удивително. Благодарение на сведеното до най-малко закъснение на аудиото, вашите обичани филми към този момент са с още по-добър тон.

Партито е на всички места с вас с клубното качество на баса на WH-XB910N

WH-XB910N имат извънреден бас с усъвършенствано шумопотискане. Слушалките разполагат с технологията EXTRA BASSTM за впечатляващо бездънен тон. Отделният проводник за бас в корпуса на слушалките и по-плътният контакт сред възбудителите и тъпанчетата на ушите спомагат за точното възпроизвеждане на ритъма, което усилва въздействието от всяка музика. Всичко това се реализира, като се резервира чистотата на гласовете, а вие имате чувството, че вашите обичани реализатори са до вас.

WH-XB910N доближават нови равнища на шумопотискане с технологията Dual Noise Sensor, която употребява двойни датчици за звук.

Кристално чисти диалози
WH-XB910N употребяват технология за точно хващане на гласа Precise Voice Pickup, която комбинира два вградени микрофона с усъвършенствана обработка на аудио сигнала, с цел да улавят вашия глас ясно и точно, до момента в който водите hands-free диалози.

Преживяване от ново измерение
WH-XB910N употребяват и технологията DSEE (Digital Sound Enhancement Engine), която възвръща качеството на вашата обичана музика до високо качество на звука, което е по-близко до истинския запис. Освен това можете да персонализирате звука, с цел да бъде тъкмо подобен, какъвто го харесвате, благодарение на функционалността Equalizer в приложението " Sony | Headphones Connect ".

Когато употребяват двата микрофона, този за тон от околната среда и този за глас, WH-XB910N улавят повече от звуците, които ви заобикалят, което значи, че може да се насладите на по-естествено чувство, до момента в който слушате, без да се откъсвате от обкръжаващата ви среда. Приложението " Sony | Headphones Connect " ви разрешава да регулирате равнището на околен звук, който да чувате, което значи, че не се позволяват нежелани звуци.

Насладете се на интелигентния метод да слушате
Интелигентните функционалности ви разрешават да персонализирате метода, по който слушате музика, по този начин, както вие желаете. WH-XB910N употребява технологията Adaptive Sound Control, която усеща къде сте и какво вършиме, след което прави съответните промени по настройките за равнище на околния звук, с цел да можете да се насладите на съвършеното преживяване, до момента в който слушате, без значение дали сте на открито, измежду хора, или сами в тиха стая.

Технологията Adaptive Sound Control разпознава местата, които посещавате постоянно, и персонализира звука по отношение на околната среда. От офиса до фитнес залата, даже в обичаното ви кафене, вие ще можете да се насладите на зашеметяващо качество на звука.

Дълъг живот на батерията за празненство до безкрайност
С до 30 часа живот на батерията, WH-XB910N имат задоволително батерия за дългите пътувания с колата и дългите уикенди на някой фестивал. Ако тя стартира да се изтощава, ще получите до 4,5 часа в допълнение време за възпроизвеждане единствено с 10-минутно бързо зареждане. Не на последно място разполагате и с опция за AC адаптер.

WH-XB910N употребяват и добилата известност многопосочна връзка на Sony - Multipoint connection, което значи, че слушалките могат да се свържат с две Bluetooth® устройства по едно и също време. По този метод, когато получите позвъняване, вашите слушалки знаят кое от устройствата звъни и безпроблемно се свързват с вярното устройство автоматизирано. Превключването сред устройствата става елементарно с натискането единствено на един бутон.

WH-XB910N ви дава нужния надзор с върха на пръстите. Можете да сменяте песни, да регулирате звука и да приемате или правите позвънявания, като докосвате или плъзгате пръст по тъч (touch) панела, ситуиран от страничната част на слушалките. Можете елементарно да се върнете към окръжаващата ви среда, като просто поставите ръка върху корпуса на дясната слушалка, което незабавно пропуща околния звук.

WH-XB910N са съвместими с Гугъл Assistant и Alexa и ви оказват помощ да се справяте с ежедневните задания, осигурявайки hands-free свободата, от която имате потребност, когато сте в придвижване. Можете да се свързвате с другари, да получавате информация, да слушате музика, да настройвате напомнящи аларми и други.

Музика и улеснение през целия ден
WH-XB910N имат меки и комфортни наушници с овална форма, с цел да не се постанова да прекъсвате своята обичана музика, филм или телевизионно предаване, което трансформира тези слушалки в идеалния сателит по време на вашите пътувания. Това се реализира с помощта на комфортната синтетична кожа и уретан, употребявани за направата на наушниците, които са с оптимална конструкция и размери за извънредно улеснение при носене.

Удобният дизайн на WH-XB910N разрешава на наушниците да се сгъват във вътрешността, с цел да се прибират плътно в резистентен калъф за преместване, който включва кабел за слушане с директна връзка, тъй че да можете да носите музиката със себе си, където и да отивате.

Лесно сдвояване с функционалността Fast Pair
Както WF-C500, по този начин и WH-XB910N, поддържат функционалността Fast Pair на Гугъл, което значи, че можете да свържете слушалките към своето устройство с Android бързо и елементарно. В допълнение към това, функционалността Swift Pair разрешава и бързо и елементарно свързване на слушалките към вашия компютър с Windows 10 посредством Bluetooth®.

Потопете се напълно в звука с 360 Reality Audio
Както WF-C500, по този начин и WH-XB910N, разрешават възпроизвеждането на музика с качество 360 Reality Audio, персонализирано към неповторимата форма и размер на ушите на потребителя. С помощта на 360 Reality Audio можете да придвижите концерта във вашата стая или да слушате музика, като че ли сте до самите реализатори в звукозаписното студио.

Екологично устойчиви решения
При създаването на WF-C500 и WH-XB910N Sony залага освен на стилния дизайн, само че и на устойчивите решения. Опаковъчните материали не употребяват никаква пластмаса, което отразява ангажираността на Sony към ограничението на отрицателното влияние върху околната среда на продуктите и практиките на компанията..

Цена и наличност
• WF-C500 ще се оферират в черно, бяло, ледено зелено и коралово оранжево от октомври 2021 година на цени от почти 179 лева
• WH-XB910N ще се оферират в черно и синьо от октомври 2021 година на цени от почти 369лв.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР