Sony Group Corporation и Honda Motor обявиха, че подписаният през

...
Sony Group Corporation и Honda Motor обявиха, че подписаният през
Коментари Харесай

Sony Honda Mobility е факт. Продажби ще бъдат онлайн, а първите коли идват през 2026 година

Sony Group Corporation и Honda Motor оповестиха, че подписаният през март тази година меморандум за съгласие сред двете компании и анонсирането на напълно на двете страни, към този момент има действително бизнес звено под формата на новата компания Sony Honda Mobility (SHM).

От Sony и Honda дефинират Sony Honda Mobility като компания за мобилни технологии, която ще предлага висококачествени артикули и услуги, като за това ще разчита и доста на своите лични клиенти.

Новата компания ще има за цел да предложи на пазара софтуерните достояния в региона на еко-отговорните решения и системите за сигурност, индустриален потенциал и следпродажбени услуги от страна на Honda, и развойният потенциал, телекомуникационните решения и мултимедийните разработки от страна на SONY, за реализирането на едно ново потомство подвижност и услуги, които да бъдат оптимално близки до упованията и условията на потребителите.

Първоначални поръчки за закупуването на продуктите от портфолиото на Sony Honda Mobility ще стартират да се одобряват през първата половина на 2025 година, а първите продажби се чакат преди края на същата година. Първите доставки към клиенти са планувани за пролетта на 2026 година в Съединени американски щати, а от втората й половина и в Китай.

По отношение на бизнес модела си, от Sony Honda Mobility споделят, че главният фокус ще бъде върху онлайн продажбите, като първите артикули ще се създават в Съединените Американски Щати.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР