Sony Europe B.V. представи новите телевизори от серията BRAVIA XR,

...
Sony Europe B.V. представи новите телевизори от серията BRAVIA XR,
Коментари Харесай

Sony представя нови модели телевизори от серията BRAVIA XR за 2022

Sony Europe B.V. показа новите тв приемници от серията BRAVIA XR, измежду които сериите MASTER Z9K 8K и X95K 4K Mini LED , сериите MASTER A95K, MASTER A90K и A80K 4K OLED , както и X90K 4K Full LED .

С помощта на когнитивния процесор Cognitive Processor XR™, неповторимата технология XR Backlight Master Drive точно ръководи подсветката в последното потомство Mini LED модели от сериите Z9K и X95K за постигането на една необикновено ярка картина. Насладете се на невиждан динамичен обсег с невероятни ослепително ярки светли тонове и компактно черно, с красиви естествени цветове без съвсем никакви отражения или разпръсната светлина в светлите зони. Cognitive Processor XR™ се употребява и от новия OLED A95K с XR Triluminos Max, постигайки най-широката цветова палитра, предлагана до момента, за възпроизвеждане на естествени и красиви нюанси и отенъци. С милионите обособени самоосветяващи се пиксели, A95K може да възпроизведе невиждано разнообразие от цветове за напълно ново прекарване пред екрана.

С тези нововъведения вие получавате най-хубавото и завладяващо прекарване, до момента в който гледате обичаното си наличие показано по този начин, както е бил истинският авторски план. Усъвършенстваната технология Acoustic Surface Audio+™ при OLED моделите и Acoustic Multi-Audio™ при LED моделите, точно синхронизира позицията на звука с картината на екрана, с цел да получите едно в действителност завладяващо аудио-визуално прекарване. Новата гама включва и нови функционалности за персонализиране и оптимизация на домашно ви развлечение. В съдействие с Netflix създадохме режима Netflix Adaptive Calibrated Mode , който прави автоматизирани настройки на обработката на картината според от околната светлина, с цел да може обичаните ви излъчвания и филми да се възпроизвеждат съгласно истинския авторски план, без значение от изискванията. Режимът BRAVIA CORE Calibrated Mode на Sony автоматизирано настройва качеството на картината на екрана, с цел да е оптимално близо до истинската визия на създателите. Всички тв приемници BRAVIA XR от гамата за 2022 ще оферират и специфичните функционалности ‘Perfect for PlayStation®5’ , измежду които две извънредни функционалности за PS5® Auto HDR Tone Mapping и Auto Genre Picture Mode.

През тази година Sony показва и новоразработената камера BRAVIA CAM , която усъвършенства картината и звука, като разпознава местоположението на феновете, с цел да подсигурява най-хубавото преживяване. BRAVIA CAM включва ръководство с жестове и видео чат, както и доста други занимателни нови функционалности, които чакат да бъдат открити.

С непрекъснато възходящото търсене на тв приемници с все по-големи екрани се усилва рискът от изразходването на от ден на ден запаси и сила. Поради тази причина една от задачите на Sony е основаване на резистентност още от самия стадий на разработка до потребителското прекарване пред екрана. Глобалният екологичен проект на Sony “ Road to Zero ” си слага за цел построяването на общество, стъпило върху правилото на устойчивостта, с нулев екологичен отпечатък през целия витален цикъл на продуктите и бизнес дейностите на компанията до 2050 година В сходство с тези цели, тв приемниците на компанията за 2022 година употребяват рециклирана пластмаса и създадения от Sony материал SORPLAS™ . Използвайки SORPLAS , ние усилваме % на употребяваните от нас рециклирани материали без това да е за сметка на качеството на дизайна и издръжливостта. Използването на нова пластмаса се понижава с до 60%, което се равнява на почти 140 000 000 компакт диска. А създадената от Sony BRAVIA CAM може да разпознава по кое време феновете към този момент не са пред тв приемника и затъмнява екрана, като по този метод пести сила.

Основни характерности на новата серия BRAVIA XR за 2022:



· Когнитивен процесор Cognitive Processor XR™: С Cognitive Processor XR™ получавате картина и тон от ново потомство. Революционният процесор на Sony, който тв приемниците BRAVIA XR™ употребяват, възпроизвежда наличието по метода, по който хората виждат и чуват, за извънредно реалистично прекарване. Всички изображения се проучват и усъвършенстват, изключително към фокусната точка за постигането на реалистична дълбочина, извънреден контрастност и красиви, ярки цветове.

· XR Backlight Master Drive: Благодарение на Cognitive Processor XR™, XR Backlight Master Drive употребява създадения от Sony логаритъм за локално затъмнение, за точно и безусловно без значение ръководство на хилядите Mini LED-ове, с висока компактност, за изключителна бляскавост, впечатляващ динамичен обсег, компактно черно и красиви, естествени тонове.

· Acoustic Surface Audio+™/Acoustic Multi-Audio™: Тези функционалности подсигуряват, че звукът дава отговор безусловно навръх ставащото на екрана за едно в действителност завладяващо аудио-визуално прекарване.

· 360 Spatial Sound Personalizer : Когато се употребява с тв приемници BRAVIA XR, тази технология предлага идеална оптимизация на звука в пространството за притежателите на представители вид яка, като да вземем за пример SRS-NS7 на Sony, или определени модели слушалки на Sony, без да се изисква комплицирана настройка. Специалните приложения даже персонализират звуковото поле, като проучват самостоятелната форма на ушите на потребителя.

· Ново преживяване с аудио продуктите на Sony: Sony тв приемниците BRAVIA XR се допълват чудесно от разнообразните аудио артикули на Sony, като системите за домашно кино или саундбарите. 360 Spatial Sound Mapping разкрива нови хоризонти в света на аудио технологиите и е най-новото допълнение към моделите HT-A7000. Калибрирайки звука по отношение на заобикалящата я среда, тази технология се основават голям брой виртуални високоговорители, които са оптимално ситуирани, за по-широкообхватно звуково поле, като че ли сте в кино салона. С помощта на функционалността Acoustic Center Sync тв приемниците BRAVIA XR играят ролята на главното тяло в системата за домашно кино или саундбара като част от конфигурацията за 360 Spatial Sound Mapping. Така се реализира идеална естетика сред звука и ставащото на екрана.

· BRAVIA CAM6: Тази революционна нова технология подсигурява, че потребителите получават най-хубавата картина и тон, без значение от мястото, от което гледат. BRAVIA CAM предлага и опция за ръководство с жестове, видео чат и доста други нови занимателни функционалности.

· Ambient Optimization Pro: При свързване на BRAVIA XR тв приемник с BRAVIA CAM, потребителите могат да се насладят на гледането на телевизия, както в никакъв случай до момента. BRAVIA CAM разпознава къде се намирате в помещението и на какво разстояние сте от тв приемника, след което усъвършенства настройките на звука и картината.

Разполагате с над 700 000 кино лентата, телевизионни излъчвания, телевизия онлайн и доста в допълнение наличие от приложения и абонаменти на едно място, като всичко е проведено оптимално за елементарен достъп до обичаното ви наличие. Вече може да намерите елементарно какво да гледате благодарение на персонализираните рекомендации и непокътнатите от вас излъчвания и филми, които са събрани в един единствен лист за гледане, с който избирате какво желаете да гледате. Потребителите могат да прибавят нови заглавия към своя лист за гледане и от своя телефон или преносим компютър посредством Гугъл Search.

Нашето ново премиум отдалечено с алуминиев корпус е елементарно за приложимост и разчистване. То е с банален дизайн на бутоните и със задна подсветка, с цел да можете да виждате всичко ясно, даже и на мрачно. Никога повече няма да губите отдалеченото си зад възглавниците на дивана. С функционалността за търсене, може да кажете на тв приемника си да откри отдалеченото, като то ще стартира да звъни.

· BRAVIA CORE : Приложението BRAVIA CORE2 е авансово конфигурирана услуга за филми, която предлага до 10 кино лентата за взимане чартърен и до 24 месеца безграничен стрийминг при покупка на тв приемник BRAVIA XR. С BRAVIA XR получавате Pure Stream™ и IMAX® Enhanced наличие със зашеметяваща картина и въздействащо качество на звука. С режима за калибриране BRAVIA CORE Calibrated Mode , когато гледате филм, тв приемникът автоматизирано усъвършенства настройките на картината с цел да се насладите на извънредно кино прекарване от уюта на вашия дом. Възможностите на приложението ще бъдат обогатявани с нови функционалности в бъдеще. Приложението BRAVIA CORE ще бъде налично в над 75 страни през 2022 година

· Netflix Adaptive Calibrated Mode: Новият режим на екрана употребява датчика за околна светлина на BRAVIA XR тв приемниците на Sony, с цел да подсигурява, че картината остава вярна на истинския план без значение от изискванията. В резултат от близкото съдействие сред Sony и Netflix, тази функционалност подсигурява, че феновете могат да се насладят на наличието в Netflix с вярно предаване на цветове, контрастност и придвижване, без значение дали се наслаждавате на обичаното си наличие в затъмнена или блестящо осветена стая. 1

· Perfect for PlayStation®5: Свържете своя тв приемник BRAVIA XR към подпора PlayStation®5, с цел да получите едно фантастично гейминг преживяване. Единствено тв приемниците BRAVIA XR могат автоматизирано да настройват и усъвършенстват картината, употребявайки най-хубавите настройки за вашия PlayStation®5, без значение дали я употребявате за игри или за гледане на филми. Благодарение на завладяващите картина и тон, потребителите се придвижват в центъра на действието. С 4K и 120fps периодичност на освежаване, обезпечени посредством HDMI 2.1 връзка, нашите тв приемници дават безпрепятствено и ясно придвижване на картината за бърз геймплей.3

· Мисия резистентност: Една от задачите на Sony е да сътвори резистентност още от началото - стадия на разработка на тв приемника - до края - вашето потребителско прекарване пред екрана. Избрани модели от тазгодишните серии употребяват създадения от Sony материал SORPLAS™. Той съставлява материал от 99% рециклирана пластмаса, с което количеството нова пластмаса, което се употребява, е понижено с до 60%7. Размерът на опаковката на тв приемниците също е понижен с почти 15%, като е реализирано доста понижение на употребяваното количеството мастило (прибл. 90%) и пластмаса (прибл. 35%). 8 Също по този начин, BRAVIA CAM разпознава по кое време феновете към този момент не са пред тв приемника и затъмнява екрана, с цел да пести сила. За повече информация, апелирам посетете:.



Новите модели тв приемници на Sony и техните основни характерности





· Cognitive Processor XR схваща метода, по който хората виждат и чуват, и дава революционно преживяване и изцяло замесване на феновете в тяхното обичано наличие.

· XR Backlight Master Drive точно ръководи подсветката в последното потомство Mini LED тв приемници за извънреден контрастност с висока бляскавост и компактно черно.

· В композиция XR Triluminos™ Pro и XR Contrast Booster 20 възпроизвеждат милиарди цветове с извънреден контрастност на черното.

· X-Anti Reflection минимизира отраженията за картина без разсейващи отражения.

· X-Wide Angle™ обезпечава ярки реалистични цветове от всеки ъгъл без загуба на цвят и бляскавост.

· Режим BRAVIA CORE Calibrated Mode2

· Acoustic Multi-Audio™ употребява четири високоговорителя за високи честоти в рамката в горната част и в профил на тв приемника за по-добър ориентиран тон, с което се подсигурява, че картината и звукът са в цялостен синхрон за същинско кино преживяване.

· Acoustic Center Sync усъвършенства изходния звуков сигнал от тв приемника и саундбара за по-добро аудио преживяване.11

· BRAVIA CAM6

· Бърз достъп до разнообразно наличие и услуги с Гугъл TV.13

· Възможност за Hands-free гласово търсене .

· Премиум отдалечено

· Минималистичният One Slate дизайн с рамка Seamless Edge обгръща екрана в една единствена повърхност от закалено стъкло, която не разсейва вниманието на фена от картината за по-добро гледане на телевизия без разпръскване.

· Стойката с 3 благоприятни условия за позициониране дава три благоприятни условия за слагане на тв приемника - тясна позиция за по-малко заемано пространство, общоприета позиция за елиминиране на разсейващите детайли и саундбар позиция за покачване на тв приемника и включване на саундбар система.

За повече информация по отношение на Z9K, посетете:



· Cognitive Processor XR схваща метода, по който хората виждат и чуват, и дава революционно преживяване и изцяло замесване на феновете в тяхното обичано наличие.

· XR OLED Contrast Pro контролира яркостта за по-ярки пикове в светлите области и по-наситено черно в сенките, а XR Triluminos Max разрешава възпроизвеждането на най-богатата палитра от цветове за естествени нюанси и в най-малкия подробност.

· Новият OLED (QD-OLED) панел ускорява яркостта на цветовете с до 200% спрямо всеобщите модели тв приемници.

· Acoustic Surface Audio+™ употребява специфични актуатори, които трансформират екрана в многоканален високоговорител, тъй че звукът да се синхронизира точно със ставащото в сцената. Телевизорът употребява два огромни актуатора и два субуфера.

· Acoustic Center Sync усъвършенства изходния звуков сигнал от тв приемника и саундбара за по-добро аудио преживяване.11

· Режим BRAVIA CORE Calibrated Mode 2

· BRAVIA CAM6 и Ambient Optimization Pro15

· Бърз достъп до разнообразно наличие и услуги с Гугъл TV.13

· Възможност за Hands-free гласово търсене .

· Премиум отдалечено

· Dual Style предлага два разнообразни метода на гледане – “предната позиция на екрана” изнася екрана напред за допустимо най-завладяващото преживяване, до момента в който “задната позиция на екрана” разрешава на потребителите да разположат тв приемника покрай стената, с цел да може да се слее с интериора на стаята.

За повече информация по отношение на A95K, посетете:





· Cognitive Processor XR схваща метода, по който хората виждат и чуват, и дава революционно преживяване и изцяло замесване на феновете в тяхното обичано наличие.

· XR Backlight Master Drive точно ръководи подсветката в последното потомство Mini LED тв приемници за извънреден контрастност с висока бляскавост и компактно черно.

· В композиция XR Triluminos Pro и XR Contrast Booster 15 възпроизвеждат милиарди цветове с извънреден контрастност на черното.

· X-Anti Reflection минимизира отраженията за картина без разсейващи отражения.

· X-Wide Angle™ обезпечава ярки реалистични цветове от всеки ъгъл без загуба на цвят и бляскавост.

· Режим BRAVIA CORE Calibrated Mode2

· Acoustic Multi-Audio™ употребява високоговорители за високи честоти със звуково позициониране, с цел да може високочестотните звуци да идват от верните места в сцената и да се реализира цялостен синхрон със ставащото на екрана. Тези високоговорители за високи честоти реализират звуково позициониране във високите зони, с което се реализира спомагателна реалистичност на аудиото, а субуферите в ляво и дясно обезпечават мощен бас, без значение къде е ситуиран тв приемникът.

· Acoustic Center Sync усъвършенства изходния звуков сигнал от тв приемника и саундбара за по-добро аудио преживяване.11

· Съвместимост с BRAVIA CAM6 и Ambient Optimization Pro15

· Бърз достъп до разнообразно наличие и услуги с Гугъл TV. 13

· Възможност за Hands-free гласово ръководство .

· Премиум отдалечено

· Минималистичният One Slate дизайн с рамка Seamless Edge обгръща екрана в една единствена повърхност от закалено стъкло, която не разсейва вниманието на фена от картината за същински завладяващо прекарване пред огромния екран.

· Стойката с 3 благоприятни условия за позициониране дава три благоприятни условия за позициониране - тясна позиция за заемане на по-малко пространство, общоприета позиция за елиминиране на разсейващите детайли и саундбар позиция за покачване на тв приемника и включване на саундбар система.

За повече информация по отношение на X95K, посетете:



Характеристики на OLED тв приемници от серията MASTER A90K 48” и 42”:

· Cognitive Processor XR схваща метода, по който хората виждат и чуват, и дава революционно преживяване и изцяло замесване на феновете в тяхното обичано наличие.

· XR OLED Contrast Pro трансформира настройките на яркостта за по-ярки пикове в светлите области и по-наситено черно в сенките, а XR Triluminos Pro разрешава възпроизвеждането на по-богата палитра от цветове, като всеки звук е обогатен с фините нюанси, които следим в действителния свят.

· Режим BRAVIA CORE Calibrated Mode2

· Acoustic Surface Audio+™ употребява специфични актуатори, които трансформират екрана в многоканален високоговорител, тъй че звукът да се синхронизира точно със ставащото на екрана. Телевизорът употребява два огромни актуатора и два субуфера.

· Acoustic Center Sync усъвършенства изходния звуков сигнал от тв приемника и саундбара за по-добро аудио преживяване.11

· Съвместимост с BRAVIA CAM6 и Ambient Optimization Pro15

· Бърз достъп до разнообразно наличие и услуги с Гугъл TV.13

· Възможност за Hands-free гласово търсене .

· Премиум отдалечено

· Минималистичният One Slate дизайн с рамка Seamless Edge обгръща екрана в една единствена стъклена низина с естествена грациозност, която не разсейва вниманието на фена от картината.

· Гъвкава стойка с две позиции , която дава разнообразни благоприятни условия за позициониране, в това число общоприета позиция за елиминиране на разсейващите детайли и саундбар позиция за покачване на тв приемника и включване на саундбар система. Благодарение на регулируемата стойка с централна алуминиева плочка, потребителите могат да слагат тв приемника и саундбара върху бюро, с цел да бъде употребен като екран за гейминг.

За повече информация по отношение на A90K, посетете:



Характеристики на OLED тв приемниците A80K 77”, 65” и 55”:

· Cognitive Processor XR схваща метода, по който хората виждат и чуват, и дава революционно преживяване и изцяло замесване на феновете в тяхното обичано наличие.

· XR OLED Contrast Pro трансформира настройките на яркостта за по-ярки пикове в светлите области и по-наситено черно в сенките, а XR Triluminos Pro разрешава възпроизвеждането на по-богата палитра от цветове, като всеки звук е обогатен с фините нюанси, които следим в действителния свят.

· Режим BRAVIA CORE Calibrated Mode2

· Acoustic Surface Audio+™ употребява специфични актуатори, които трансформират екрана в многоканален високоговорител, тъй че звукът да се синхронизира точно със ставащото на екрана. Телевизорът употребява три актуатора и два субуфера. Два от актуаторите са особено за високи честоти, като спомагат за по-добра локализация на звука и по-добър съраунд тон.

· Acoustic Center Sync усъвършенства изходния звуков сигнал от тв приемника и саундбара за по-добро аудио преживяване.11

· Съвместимост с BRAVIA CAM6 и Ambient Optimization Pro15

· Бърз достъп до разнообразно наличие и услуги с Гугъл TV.13

· Лесно за ръководство общоприетоо отдалечено с банален дизайн, който разрешава разчистване без старания.

· Минималистичният “One Slate” дизайн с Metal Flush повърхнина, обгръща екрана в стъклен панел, който е естествено грациозен. Той не разсейва вниманието на фена от картината.

· Стойката с 3 благоприятни условия за позициониране ви предлага три позиции за слагане на тв приемника - тясна позиция за по-малко заемано пространство, необятна позиция за елиминиране на разсейващите детайли и саундбар позиция за покачване на тв приемника и включване на саундбар система.

За повече информация по отношение на A80K, посетете:

Характеристики на тв приемници X90K 85”, 75”, 65” и 55” 4K LED:

· Cognitive Processor XR схваща метода, по който хората виждат и чуват, и дава революционно преживяване и изцяло замесване на феновете в тяхното обичано наличие.

· В композиция с прецизността на Full Array LED панела, XR Triluminos Pro и XR Contrast Booster 10 обезпечават извънреден натурализъм с плътни черни тонове и интензивна бляскавост с по-богата цветова гама .

· Режим BRAVIA CORE Calibrated Mode2

· Acoustic Multi-Audio™ включва два високоговорителя за високи честоти със звуково позициониране, които разрешават звукът да следва действието за същински завладяващо прекарване. Отделните усилватели се ръководят без значение един от различен за точно позициониране на звука от високоговорителите във високите тонове, което покачва звуковото налягане и стабилността за повече натурализъм.

· Acoustic Center Sync усъвършенства изходния звуков сигнал от тв приемника и саундбара за по-добро аудио преживяване.11

· Съвместимост с BRAVIA CAM6 и Ambient Optimization Pro15

· Лесно за ръководство общоприетоо отдалечено с банален дизайн, който разрешава безпроблемно разчистване.

· Минималистичният “One Slate” дизайн максимизира площта на екрана и минимизира рамката, с цел да може потребителите да останат фокусирани върху това, което е значимо – картината.

· Стойката с 3 благоприятни условия за позициониране ви дава три благоприятни условия за слагане на тв приемника - тясна позиция за по-малко заемано пространство, общоприета позиция за елиминиране на разсейващите детайли и саундбар позиция за покачване на тв приемника и включване на саундбар система.

За повече информация по отношение на X90K, посетете:

Характеристики на 4K LED тв приемниците X85K 85”, 75”, 65”, 55”, 50” и 43”:

· 4K HDR Processor X1™ възпроизвежда повече дълбочина, текстури и естествени цветове с помощта на обектно-базираната HDR remaster технология.

· Технологията за обработка на картината 4K X-Reality™ PRO усъвършенства всеки пиксел за невероятна изясненост. Подобрената технология за понижаване на равнището на шума и специфичната база данни подсигуряват, че всяка сцена е изпълнена с реалистични елементи.

· 100Hz панел

· Triluminos Pro обогатява палитрата от цветове и по-естествени тонове и нюанси, за по-добро потребителско преживяване.

· X-Balanced високоговорителите обезпечават мощен тон за неповторима аудио атмосфера.

· Съвместимост с BRAVIA CAM6 и Ambient Optimization15

· Бърз достъп до разнообразно наличие и услуги с Гугъл TV. 13

· Лесно за ръководство общоприетоо отдалечено с банален дизайн, който разрешава безпроблемно разчистване.

· Flash surface повърхността максимизира площта на екрана и минимизира рамката, с цел да може потребителите да останат фокусирани върху това, което е значимо – картината.

· Гъвкавата стойка с две позиции дава две благоприятни условия за позициониране - тясна позиция за по-малко заемано пространство и общоприета позиция за елиминиране на разсейващите детайли.

Характеристики на 4K LED тв приемниците X80K 75”, 65”, 55”, 50” и 43”:

· 4K HDR Processor X1™ възпроизвежда повече дълбочина, текстури и естествени цветове с помощта на обектно-базираната HDR remaster технология.

· Технологията за обработка на картината 4K X-Reality™ PRO усъвършенства всеки пиксел за невероятна изясненост. Подобрената технология за понижаване на равнището на шума и специфичната база данни подсигуряват, че всяка сцена е изпълнена с реалистични елементи.

· Triluminos Pro обогатява преживяването ви пред екрана с богата палитра от цветове и по-естествени тонове и нюанси.

· X-Balanced високоговорителите обезпечават мощен тон за неповторима аудио атмосфера

· Съвместимост с BRAVIA CAM6 и Ambient Optimization15

· Бърз достъп до разнообразно наличие и услуги с Гугъл TV. 13

· Лесно за ръководство общоприетоо отдалечено с банален дизайн, който разрешава безпроблемно разчистване.

· Flash surface повърхността максимизира площта на екрана и минимизира рамката, с цел да може потребителите да останат фокусирани върху това, което е значимо – картината.

· Гъвкавата стойка с две позиции дава две благоприятни условия за позициониране - тясна позиция за по-малко заемано пространство и общоприета позиция за елиминиране на разсейващите детайли.

За повече информация по отношение на X80K, посетете:

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР