Солидно почерпени българи нападнаха циганин в Мездра. В следствие на

...
Солидно почерпени българи нападнаха циганин в Мездра. В следствие на
Коментари Харесай

Българи погнаха циганин, той счупи ръката на един от преследвачите

Солидно почерпени българи нападнаха ром в Мездра. В разследване на развилнелия се пердах е потърпевш 30-годишен мездренчанин, написа bulnews.bg.

Случаят е станал в събота по обяд към 13 часа, само че за него стана ясно едвам през днешния ден, откакто бе оповестен в формалния бюлетин на полицията.

Свадата е станала сред група българи и 30-годишният К. К., който е от ромски генезис.

Аверите се били събрали в квартално заведение в региона на Кооперативния пазар в железничарския град, когато К. отишъл там. След като бил предизвестен от служителката в обекта, че е по-добре да си върви, защото има заплаха да си навлече проблеми с пияните й клиенти, той решил да си тръгне. В този миг обаче фирканите мъже без доста да му мислят скочили на пердах и той побягва.

За да се отбрани от нападателите си ромът хванал един клон и почнал да го размахва. Така съумял да уцели един от българите, който желал да го ступа.

От удара ръката на 30-годишния локален гражданин В.М. била счупена. Той бил настанен във врачанска болница, а до момента в който се успокоят пристрастеностите и предвид на сигурността му ченгетата задържали К. в полицейския сектор.

Работата по случая продължава.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР