Солен разтвор Няколко пъти дневно си правете гаргара със солен

...
Солен разтвор Няколко пъти дневно си правете гаргара със солен
Коментари Харесай

Как да се справим бързо и ефективно с гнойната ангина

Солен разтвор

Няколко пъти на ден си правете гаргара със солен разтвор, като по този метод отстранявате налепите по сливиците и отмивате микробите.



Билкови чайове

Ако боледувате от ангина, би трябвало да пиете повече течности, като най-подходящи са билковите чайове от лайка или мента.
Как бързо да се оправим с болките в гърлото
Опитайте се да определите причината Причините за болежка в гърлото могат да са доста. Болното гърло може да е признак на простуда, или п...

Ябълков оцет

Ябълковият оцет е известно естествено лекарство, което има антибактериално и противовъзпалително деяние, по тази причина може пиете разтвор от вода и оцет с малко мед, които ще ви оказват помощ за по-бързото излекуване. 

Прополис

Можете да употребявате марля, напоена с прополис на капки, с цел да обирате налепите от сливиците, като той също понижава подуването, облекчава болката и работи като естествен антибиотик.

Лекуване с лук
Най-бързите домашни лекувания при мъчително възпалено гърло
При простуда или грип един от най-често срещаните проблеми, които основават извънредно тежък дискомфорт, е болното и възпалено гърло....

Нарежете една глава лук на дребни кубчета и я пасирайте дружно с 1/2 ч.ч. хладка вода и 1 ч.л. мед и един път на ден приемайте полученото лекарство, с цел да прочистите гърлото от бактерии и налепите.



Топло мляко

Вечер преди лягане пийте по 1 чаша топло мляко с разтворена в него куркума или черен пипер. 

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР