Сок при ревматизъм и високо кръвно налягане Това растение е

...
Сок при ревматизъм и високо кръвно налягане Това растение е
Коментари Харесай

Сок при ревматизъм и високо кръвно налягане с целина и моркови

Сок при ревматизъм и високо кръвно налягане

Това растение е необикновено положително за лекуване на астма и ревматизъм, усъвършенства кръвообращението и храносмилането.

Всички елементи на целината са здравословни. Богата е на магнезий, витамин К, фибри и заради огромното количество витамин С може сполучливо да лекува грип и признаци на простуда.

Направите си чорба от целина и я консумирайте постоянно, в случай че имате грип или простуда.

Целината подтиква обмена на веществата в цялото тяло. Освен това изобилства с масла, витамини и минерали. Коренът съдържа масла, захар, мазнини, аспарагин, тирозин и така нататък

Поради диуретичния си резултат, целината може да се употребява за лекуване на ревматизъм, подагра, болки в ставите, бъбречните и пикочните канали, камъни в бъбреците и болести на белите дробове.

Стимулира елиминирането на непотребната течност от тялото, тъй че е потребна и при сърдечно-съдови болести. Целината контролира високото кръвно налягане и може да отстрани токсините от тялото.

Страхотна е при болести на черния дроб и жлъчния мехур. Тъй като може да контролира кръвното налягане, се предлага и за хора с диабет.

Като цяло целината сполучливо лекува астма, ревматизъм и бъбречни болести. Успокоява нервната система, покачва кръвообращението и почиства уретрата.

Сок от целина:
1 корен от целина с листата
3 моркова
1 глава цвекло
1 пащърнак

Приготвяне:
Необходимо е да почистите, обелете и настържете корена от целина, морковите, цвеклото и пащърнака.

Вижте още: Подуване на краката: елементарно може да се отървете от казуса

Добавете 2 литра вряла вода, покрийте и оставете да престои една нощ. На идващия ден прецедете и пийте този потребен сок при ревматизъм и освен на празен корем.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР