Софтуерната компания застава зад каузата в подкрепа на млади специалисти

...
Софтуерната компания застава зад каузата в подкрепа на млади специалисти
Коментари Харесай

Smart Business Soft се присъединява към образователната IT организация ERP Academy

Софтуерната компания застава зад идеята в поддръжка на млади експерти и развиването на сектора в България 11:09 ч. 19  article picture alt description
Софтуерната компания Smart Business Soft се причислява към сътрудниците на просветителната организация ERP Academy, която има за цели да развива образованието в региона на бизнес софтуера и да разпространява бранша като перспективен за развиване както за бъдещите експерти в региона, по този начин и за фирмите, които се стремят към създаване на устойчиви и модерни бизнес модели и действия.

Smart Business Soft е софтуерна компания, профилирана в региона на внедряване на бизнес софтуерни решения от клас ERP, CRM и BI. Фирмата е учредена през 2014 година като стартъп план и все още има повече от 30 сполучливи плана и 1500 потребителя, които работят с техните бизнес софтуерни решения.
„ Радваме се, че към този момент сме измежду сътрудниците на ERP Academy и ще можем да бъдем потребни с нашия опит и всички познания, насъбрани през годините. Вярваме, че информираността и положителния образец са значими за всички бъдещи сътрудници, а и за фирмите, които подхващат стъпки към цифровата промяна на бизнеса “, разясняват от Smart Business Soft.
Партньори на ERP Academy са водещи български и международни компании за бизнес програмен продукт, както и специалисти от региона, които имат за цел да подкрепят подготовката и образованието на фрагменти в характерния отрасъл на бизнес софтуера от клас ERP, CRM и BI, стимулирането на взаимни начинания с просветителните институции и популяризирането на бранша като уместно място за кариерно развиване.
„ ERP Academy е учредена през 2015 година, като за този интервал образова 5 випуска студенти в единствената по рода си в България и Европа магистърска стратегия с авторска методология на преподаване „ Бизнес програмен продукт и ERP платформи “, подкрепя университетите и учебните заведения в основаването на качествени образователни стратегии и осъществя десетки събития и планове, ориентирани към образованието, бизнеса, научните среди и разнообразни обществени дела. Продължаваме да се развиваме и да сътворяваме нови, трайни и стойностни партньорства с компании от сектора, с цел да сътворяваме дружно по-добра среда за развиване на образованието и бизнеса в региона “, разяснява доцент доктор Наталия Футекова – създател на ERP Academy.
Академията работи взаимно с университети, преподаватели, компании, браншови организации и специалисти от бизнеса, за да подкрепи образованието да бъде по-близко до действителните потребности на бизнеса, а бъдещите фрагменти оптимално готови за пазара на труда в областта на бизнес мениджмънта и осведомителните технологии.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР