SOFTONE Group, водещ доставчик на бизнес софтуер в Гърция и

...
SOFTONE Group, водещ доставчик на бизнес софтуер в Гърция и
Коментари Харесай

SOFTONE Group обявява назначаването на Раду Оприс за нов генерален международен мениджър

SOFTONE Group, водещ снабдител на бизнес програмен продукт в Гърция и Югоизточна Европа, афишира назначението на господин Раду Оприс за нов общоприет интернационален управител. Това предопределение е израз на уговорката на SOFTONE Group да разшири наличието си в Румъния, България и района на Югоизточна Европа.

Раду Оприс има неповторим лидерски опит на пазара в Югоизточна Европа на ИТ, телекомуникациите и бизнес софтуера. Преди да се причисли към SOFTONE Group, той е бил ръководещ шеф на HP Enterprise Romania. Преди това е заемал управителни длъжности във водещи компании, в това число Microsoft и Motorola. През цялата си кариера Раду Оприс поредно реализира сполучливото разширение на неизползваните географски и индустриални пазари, развиването на постоянни партньорски мрежи и основаването на мощни управнически екипи посредством стратегически начинания за набиране на личен състав.

В новата си роля Раду Оприс ще работи в тясно съдействие с генералните мениджъри на национално равнище, надлежно за България - Радослав Вангелов и Румъния - Александра Луческу, с цел да извърши и форсира стратегическия проект за развиване на българския и румънския пазар. Освен това той ще изследва и ще стреми да създаде по-нататъшни благоприятни условия за разширение на пазарите в Югоизточна Европа.

Главният изпълнителен шеф на SOFTONE Group, господин Панос Мартинис, съобщи: " Ние сме разчувствани да приветстваме Раду Оприс в нашия управителен екип. Неговият забележителен опит и задълбочено схващане на районните пазари ще бъдат от водещо значение за реализирането на нашите стратегически проекти за Югоизточна Европа, ориентирани към одобряването на SOFTONE Group като водач в създаването на бизнес програмен продукт в Румъния, България и по-широкия район на Югоизточна Европа ".
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР