Софийският университет окончателно отхвърли предложението аудитория в Ректората му да

...
Софийският университет окончателно отхвърли предложението аудитория в Ректората му да
Коментари Харесай

СУ отказа да именува зала на доц. Кристиан Таков

Софийският университет дефинитивно отхвърли предлагането публика в Ректората му да се споделя "доц. Кристиан Таков ". Академичният съвет на СУ е отхвърлил настояването на съвещанието си нощес, заяви OFFNews. Петима от членовете на съвета са дали своят вот "за ", петима "против ", а останалите са се въздържали.

"Това до момента не е правено ", изпълнявате стремежи на "протестъри " и "окупатори ", доцент Таков "не би желал сходна чест ", рационално е да я отдаваме 100 след гибелта на някой. Тези причини застанаха против предлагането, а някои от тях пристигнаха от декана на Философския факултет проф. Димитър Денков, описа един от вносителите на предлагането - студентът Симеон Георгиев.

"За " обществено се оповестиха проф. Бойко Пенчев - декан на Факултета по славянски филологии и проф. Тони Спасов - учител от Факултета по химия и фармация. Деканът на Факултета по публицистика - доцент Теодора Петрова, сподели, че се е подписала под петицията, само че по-късно гласоподава “против”.

След съвещанието Георгиев благодари на подкрепилите самодейността, призна, че е отчаян, само че увери, че "ние ще продължим делото на доцент Кристиан Таков ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР