Софийският районен съд пусна прокурорския син Васил Михайлов под домашен

...
Софийският районен съд пусна прокурорския син Васил Михайлов под домашен
Коментари Харесай

Прокурорският син от Перник излиза от ареста, ще го следят със сателитна гривна

Софийският областен съд пусна прокурорския наследник Васил Михайлов под " домакински арест ", само че физически Михайлов ще напусне ареста единствено в случай че на втора инстанция новата му мярка бъде доказана, заяви bTV.

Васил Михайлов е упрекнат в 8 закононарушения - закана за ликвидиране, три междинни телесни повреди и две леки, както и две обвинявания за безчинство. Срещу него се водят и две следствия в София и Бургас.

Днес отбраната на Михайлов изиска мярката за неотклонение на подсъдимия да бъде намалена от " задържане под стража " в " домакински арест " с претекста, че в продължение на една година без два дни е в ареста с дребен интервал под домакински арест.

Според съда има заплаха той да извърши ново закононарушение, само че тази заплаха може да се обезврежда. Мярката може да бъде следена чрез средства за електронно наблюдаване. Подсъдимият бе предизвестен, че в случай че наруши мярката си, още веднъж ще бъде задържан.

Съдът взе решението си след разпита на очевидци по делото против него. То обаче не е окончателно и предстои на обжалване.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР