Софийският градски съд постанови постоянно задържане под стража за 23-годишния

...
Софийският градски съд постанови постоянно задържане под стража за 23-годишния
Коментари Харесай

Обвиняемият за убийството в Люлин заради заря остава в ареста

Софийският градски съд постанови непрекъснато задържане под стража за 23-годишния Денис Ал Газзи, упрекнат в убийството на 32-годишен мъж, станало в неделя в столичния кв. " Люлин " след кавга поради фойерверки. Определението на съда не е дефинитивно и предстои на обжалване и митинг.

След като намушка Илиян Илиев в гърлото, Ал Газзи избяга и бе разгласен за общодържавно търсене, само че той се съобщи в полицията два дни по-късно. Прокуратурата изиска от съда да наложи най-тежката мярка за неотклонение на обвинения.

Съдът одобри, че има всички учредения Ал Газзи да остане в ареста, защото събраните досега доказателства сочат, че точно той е причинител на тежкото съзнателно закононарушение. Според магистратите обаче е противоречиво събитието за съответните аргументи за нападението.

В определението си съдът е отбелязал, че има заплаха обвиненият да се укрие или да извърши друго закононарушение, както и че има данни за систематична приложимост на високорискови наркотични субстанции от страна на обвинения.

Пред правосъдния състав Ал Газзи е споделил, че го е било боязън за живота му и че е бил атакуван. Той е показал, че е студент, желал да приключи образованието си и да се грижи за дядо му, който е неработоспособен.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР