Софийският градски съд отложи за 5 февруари делото за ,

...
Софийският градски съд отложи за 5 февруари делото за ,
Коментари Харесай

Съдът отложи регистрацията на партията на Васил Божков Българско лято

Софийският градски съд отсрочи за 5 февруари делото за, обвързвана с предприемача с 18 обвинявания, написа " Дневник ". Причината е, че представител на прокуратурата е нередовно свикан, т.е. не е бил известен преди повече от 7 дни за датата на съвещанието. Членове на партията внесоха документите за регистрацията на 13 януари.
Ако на 5 февруари съдът гледа делото, срокът за изговаряне е 14 дни. След това има 1 седмица, в която може решението да се апелира.
 Васил Божков проговаря в първо изявление от 1 година Васил Божков проговаря в първо изявление от 1 година
Бизнесменът Васил Божков ще даде първо изявление от една година. Това излиза наяве от обява в обществените мрежи. В нея се споделя, че Бо...
Крайният период за подаване на документите за регистрация на идните парламентарни избори в ЦИК е 17 февруари. Така днешното отсрочване на делото може да докара до закъснение на решението на съда до 19 февруари, като по този метод партията няма да успее да се записва за парламентарните избори.
Макар че през днешния ден в залата присъстваше прокурор, той възразяваше процесът да стартира, а съдът уточни, че ще бъдат изискани пояснения от деловодството за какво прокуратурата не е била известена в точния момент.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР