Софийският градски съд отложи за 17 октомври делото по жалба

...
Софийският градски съд отложи за 17 октомври делото по жалба
Коментари Харесай

Отложиха делото за промяна на затворническия режим на Куйович

Софийският градски съд отсрочи за 17 октомври делото по тъжба от Будимир Куйович против заповед на шефа на пандиза, с която режимът на излежаване на присъдата на наркобоса беше изменен от лек на общ, оповестява БГНЕС.
Процесът е отсрочен за събиране на доказателства. “Ще бъдат разпитвани очевидци, ще се приобщават документи, с цел да се обяснява дали е законосъобразна заповедта за смяна на режима или не “, уточни прокурор Андрей Янкулов.
В съда има формирано и друго дело по искане на началника на пандиза Куйович да бъде изместен от общежитие от открит вид в такова от закрит. През септември то бе отсрочено за 15 октомври.
В края на август наркобосът беше арестуван на автомагистрала "Тракия " да кара с подправена брошура, издадена сякаш в Португалия. Към оня миг черногорецът бил пуснат в отпуск от откритото общежитие в Казичене, където излежаваше присъда от 16 години за наркотрафик. Куйович беше хванат с подправения документ за ръководство на МПС при рутинна инспекция на "Пътна полиция " на изхода на София.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР