Софийският градски съд отказа да търси и разпитва неизвестни момичета,

...
Софийският градски съд отказа да търси и разпитва неизвестни момичета,
Коментари Харесай

Съдът отказа да разпитва неизвестните момичета, които уж били със Семерджиев в колата

Софийският градски съд отхвърли да търси и разпитва незнайни девойки, които сякаш били в " Ауди " -то с Георги Семерджиев, когато е станала злополуката на бул.``Черни връх``. По неговите изказвания едното от тях даже карало автомобила, който умъртви Хариет и Христина.

Преди отхвърли на съда Семерджиев близо час отговаряше на въпроси, като даде извънредно комплицирани пояснения. Първо твърдеше, че в " Ауди " -то били момче и момиче. После, че били 2 девойки и момче, а най-после, че били 2 девойки.

Също по този начин първо сподели, че не знаел техните имена, а общувал в инстаграм, като те желали да наемат автомобила му чартърен. После пък изясни, че посредством юриста си може да даде техните имена, ЕГН и адрес.

След края на разпита му юристът на Семерджиев Мирослав Христов изиска девойките да бъдат разпитани, като увери, че ще даде техните имена, ЕГН и адреси при закрити врата в отсъствието на публицисти.

Съдът се отдръпна на заседание, след което арбитър Стефан Милев изиска юристът да му даде на листче данните, с цел да ревизират за минути в базата данни дали такива девойки изобщо съществуват. Тогава бранителят сподели, че не разполага с техните имена и данни.

След още едно заседание съдът отхвърли неговото искане за разпит, защото въобще не е ясно дали те са съществуващи.

Съдът отхвърли и още едно искане на юриста - да бъде разпитано още едно момиче на име Вероника. Според Семерджиев тя пък участвала, когато той си получавал книжката в Швейцария. 

Семерджиев има и обвинявания за подправена шофьорска брошура. При разпита си той сподели, че е карал едноседмичен шофьорски курс в Швейцария. Но не можа да изясни по кое време и къде си е получил книжката. Твърдението му беше, че защото не знаел британски език, приятелката му по-добре от него е можела да каже кой му е дал книжката. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР