Софийският апелативен съд назначи нова токсикологична експертиза по делото срещу

...
Софийският апелативен съд назначи нова токсикологична експертиза по делото срещу
Коментари Харесай

Нова експертиза ще установява дрогиран ли е бил Семерджиев, който уби две момичета

Софийският апелативен съд назначи нова токсикологична експертиза по делото против Георги Семерджиев, който е подсъдим за съдбовната злополука с две жертви на бул. " Черни връх " през юли предходната година. 

Експертизата би трябвало да откри дали Семерджиев е бил под въздействието на опиати.

Според бранителя му Мирослав Христов обаче е допустимо да няма налични кръвни проби:

" След като съдът одобри експертизата на първата инстанция, която е явно, че и е потвърдено, че кръвната проба, която е втора подред и която сподели позитивно съществуване на опиат в кръвта на подсъдимия, е компрометирана.

Т.е. е седяла не по законоустановения ред и не може да се създадат верни заключения от нея и осъждането по този пункт е напълно погрешен и незаконосъобразен. Съдът се пробва откри обективната истина посредством назначение на нова експертиза ".

На днешното съвещание още веднъж не се явиха две ключови свидетелки, за които Семерджиев твърди, че са карали автомобила. Досега никой по делото не ги е виждал.

Следващото съвещание е на 6 декември, съобщи БНР.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР