Софийският апелативен съд наложи най-тежките мерки за неотклонение задържане под

...
Софийският апелативен съд наложи най-тежките мерки за неотклонение задържане под
Коментари Харесай

Тъщата на убития Пейо Пеев: Невинни сме! Мярката ни трябва задължително да бъде домашен арест

Софийският апелативен съд наложи най-тежките ограничения за неотклонение " задържане под стража " на упрекнатите в убийството на Пейо Пеев - Габриела Славова и майка ѝ Красимира Трифонова.

Досега брачната половинка на убития Пейо Пеев беше с мярка за неотклонение " домакински арест " с аргумента, че би трябвало да поставя грижи за двете ѝ деца. Децата, обаче, бяха конфискувани от обществените служби от грижите на Габриела и сега се намират при майката на убития Пейо Пеев. Междувременно прокуратурата апелира по-леката мярка на Габриела Славова с настояването тя да бъде арестувана.

Другата упрекната в убийството на Пеев - тъщата му Красимира Трифонова, беше доведена в в правосъдната зала с белезници и вериги.

" Невинни сме! Мярката ни би трябвало наложително да бъде домакински арест ", съобщи тя.

" Кой е този човек, който има право да отдели кърмаче от майчината кърма? ", запита Трифонова в коментар на претенции непрекъснат арест за щерка ѝ Габриела Славова-Пеева.

Та апелира задържането си под стража, само че настояването не беше почетено от съда.

Тази заран близки на убития Пейо Пеев се събраха пред Съдебната палата с гледище за ареста на Габриела Славова и майка ѝ Красимира Трифонова.

Сред тях бяха и някогашният народен представител Велико Минков, който претендира, че е татко на второто дете на Габриела, както и бащата на убития Пейо Пеев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР