Софийският административен съд прекрати дело №10156 срещу реконструкцията на стадион

...
Софийският административен съд прекрати дело №10156 срещу реконструкцията на стадион
Коментари Харесай

Административният съд в София прекрати делото срещу реконструкцията на Българска армия

Софийският административен съд приключи дело №10156 против реконструкцията на стадион " Българска войска ", като това е станало в понеделник (20 ноември).

Още на 31 октомври жалбата, подадена от Николай Веселинов, е била отхвърлена, защото жалбоподателят не е показал документ за платена държавна такса. От Софийския административния съд са изискали Веселинов да обоснове правния си интерес от обжалване на акта, поради събитието, че същият не е негов получател.

В случай, че попада в кръга на заинтригуваните лица, жалбоподателят е трябвало да показа съответните документи. По всичко наподобява това не е е случило и през вчерашния ден делото дефинитивно е било прекъснато.

Тази тъжба отсрочи влизането в действие на разрешителното за реорганизация на стадиона. Логично това не се хареса на " алена " България и в края на октомври почитателите излязоха на митинг на " Орлов мост " с искане за нов и съвременен стадион в Борисовата градина.

Сега се чака от ЦСКА София да разяснят по какъв начин клубът ще действа оттук насетне и по кое време се чака да стартират ремонтните действия по стадиона.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР