Софийски градски съд разгледа случая с убийството на Алена Щерк.

...
Софийски градски съд разгледа случая с убийството на Алена Щерк.
Коментари Харесай

СЛУЧАЯТ „АЛЕНА ЩЕРК“: СГС се произнесе за Виктор Спига

Софийски градски съд прегледа случая с убийството на Алена Щерк. Резултатът - наложи мярка за неотклонение „ задържане под стража “ на Виктор Спига, съобщи БГНЕС.

“Съдът, откакто изслуша представители на държавното обвиняване, отбраната и след разбор на събраните по делото доказателства, намира настояването на Софийска градска прокуратура за задържане под стража за основателно “, се споделя в решението.

От доказателствата стана ясно, че Алена Щерк постоянно е споделяла с околните си терзания за проявена от негова страна ревнивост и от време на време настъпателност.

Според прокуратурата Спига е направил опит да заличи следите си след убийството, защото са открити останки от неговата кръв и тази на жертвата в дома му.

Определението на съда не е дефинитивно, Спига може да апелира.

Припомняме, че тя беше открита мъртва край Радомир, а по тялото и главата й бяха открити следи от удари. Щерк е получила и контузия, несъвместима с живота, сподели часове след намирането на тялото й заместител градският прокурор Иво Илиев. Тогава в италианския град Асколи Пичено бе арестуван някогашният й другар - Виктор Спига./telegraph.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР