Софийски градски съд остави в ареста Кристиан Николов, обвинен за

...
Коментари Харесай

Съдът остави Кристиан Николов в ареста />Реклама / Ads
Софийски градски съд остави в ареста Кристиан Николов, упрекнат за злополуката, при която почина Милен Цветков. Съдът одобри, че има обосновано съмнение, че точно той е създател на действието.
Свидетели са описали облеклото, прическата и физически данни, които се разграничават от тези на другия пасажер в колата. По делото все още са приложени две експертизи, съгласно които обвиненият е приел по едно и също време 4 разнообразни упойващи субстанции - амфетамин, марихуана, кокаин и лексотан, като това е станало до 24 часа преди взимането на пробите.

Съдът стимулира решението си и с това, че действието с изключителна степен на заплаха е заплашило и още участници в придвижването. Скоростта на джипа е била доста висока, водачът не е понижил макар аления светофар и наближаващото кръстовище с пешеходци. Освен това има заплаха обвиненият да се укрие, поради обстоятелството, че учи в Германия, добавя Българска телеграфна агенция.

Пред съда Кристиян Николов сподели само, че моли за по лека мярка, че няма да се укрие или да извърши друго закононарушение и изиска да му бъде дадена опция да продължи образованието си. Мярката може да бъде обжалвана пред САС на 30 април от 10 ч.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР