Софийската районна прокуратура разпореди проверка за появила се реклама на

...
Софийската районна прокуратура разпореди проверка за появила се реклама на
Коментари Харесай

Прокуратурата започва проверка на реклама за лекарство, в която се използва името на свещеник

Софийската районна прокуратура разпореди инспекция за появила се реклама на лекарство, в която се употребява името на духовник.  Материалът е излъчен в национална телевизия, по време на който духовник  разказва, че в интернет пространството е пусната реклама на лекарствен артикул, за който се твърди, че е създаден и патентован от духовник, оповестиха от държавното обвиняване.

Софийска районна прокуратура образува кореспонденция по случая и стартира инспекция, която е предоставена нa ГДБОП-МВР.
В случай че в хода на инспекцията бъдат събрани задоволително данни за осъществено закононарушение, ще бъде формирано досъдебно произвеждане.

 

SafeNews напомня, че по-рано тази заран отец Методи Корчев пред бТВ съобщи, че от близки и познати е схванал, че се върти някаква машинация.

„ В навечерието на празника на Свети Николай те започнаха да ми звънят и да ми изпращат препратки със скрийншотове от интернет. Според тях аз съм измислил, лицензирал и патентовал лекарствен артикул. За мен беше поразителен фактът, че някой злоупотребява с име на духовник като човек измислил лекарство. Нито съм учил медицина, нито се занимавам с билкарство “, уточни отец Методи Корчев

Той е безапелационен, че нито е учил медицина, нито се занимава с билкарство.

 

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР