Софийската районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 49-годишен мъж, заканил

...
Софийската районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 49-годишен мъж, заканил
Коментари Харесай

„Ще запаля къщата ти“: Мъж нанесе побой на жена и майка ѝ, след като не намери нож

Софийската районна прокуратура притегли към наказателна отговорност 49-годишен мъж, заканил се на две дами и им нанесъл телесни повреди.

На 7 август към 22:00 часа в град Нови Искър обвиненият мъж се заканил с ликвидиране на една от дамите, след което почнал да чупи посуда и да търси нож към себе си. След като не намерил подобен, обвиненият почнал да я удря с ръце и крайници по главата и тялото и ѝ нанесъл лека телесна щета.

Часове наред потърпевшата е била в безсъзнание

67-годишната майка на потърпевшата се пробвала да го спре, само че той почнал да удря и нея и ѝ нанесъл лека телесна щета. След това обвиненият се заканил на по-възрастната жена, че ще възпламени къщата ѝ. Телесните повреди са породени по хулигански подбуди, като действието по отношение на мъжа е осъществено при изискванията на домашно принуждение.

Той е ритал жертвата, когато се опитвала да го напусне

По случая се води досъдебно произвеждане.

Обвиняемият няма адрес за престояване в страната. Предвид опцията да се укрие и да извърши друго закононарушение той е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващ прокурор. Спрямо него е наложена възбрана за овакантяване на рамките на Република България.

Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на дело за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР