Софийската градска прокуратура образува досъдебно производство за закана за убийство,

...
Софийската градска прокуратура образува досъдебно производство за закана за убийство,
Коментари Харесай

Образуваха досъдебно производство за закана за убийство към журналист от bTV

Софийската градска прокуратура образува досъдебно произвеждане за закана за ликвидиране, отправено от лице с
имунитет към кореспондента на bTV в Ямбол Дани Атанасова.

„ Страшно е да знаеш, че родителите ти са в такава обстановка и са в заплаха “, описа Дани Атанасова

Колегата и възрастните ѝ родители станаха жертва на телефонен тормоз, отправени от претендента за общински консултант Илия Андонов, който в това време е премахнат от листата от Общинската изборна комисия.

В неделя следобяд родителите на Дани Атанасова са били застрашени от непознати, които им поискали 5000 лв., тъй като по думите на възрастните хора те са откраднали кучето им.

Според кореспондента на bTV това е единствено предлог и сходна история с куче няма. Телефонният тормоз продължава с часове.

По-късно, мъжът е арестуван да кара под влияние на опиат, оповестиха от полицията. Автомобилът му е иззет, формирано е досъдебно произвеждане.


„ Откъде се е добрал с информация за мен, за родителите ми, за какво към тях и към мен е този гнет -много въпроси остават неразбираеми “, разяснява кореспондентът на bTV Дани Атанасова.

Упражнявали ли сте тормоз върху родителите на Дани Атанасова?

„ Върху родителите – не! Аз споделих – направете договорката. Разбирате ли? Ами дамата предлага 5 хиляди лв. заплащане за куче, което е изгубено. Аз го открих по най-простия метод – застанах пред един жилища и крещя – Електра. Кучетата лаят “, изясни по телефона Илия Андонов.

След случая от Движение за права и свободи, в чиято листа е Илия Андонов, желаеха той да бъде премахнат

„ Има открити данни за вербално отправени закани към съответни лица. Като претекст - по-скоро корист с алкохол и наркотични субстанции. Към този миг не са открити данни за персонален претекст “, сподели Дойчин Дойчев, областен прокурор на Ямбол.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР