Софийската градска прокуратура е свалила от трупчетата старо дело срещу

...
Софийската градска прокуратура е свалила от трупчетата старо дело срещу
Коментари Харесай

Прокуратурата реанимира разследване срещу Христо Иванов

Софийската градска прокуратура е свалила от трупчетата остаряло дело против някогашния правосъден министър и сегашен съпредседател на обединяването " Демократична България " Христо Иванов. Той бе разследван за това дали е поставил подписа си под четири заповеди, издадени от негово име, до момента в който е бил министър.

За реанимирането на делото се разбра от думите на Надежда Йорданова, която бе шеф на кабинета на Иванов в Министерството на правораздаването. Във вторник тя е била привикана в прокуратурата да даде пояснения по този случай.

" Поводът датира от пролетта на 2015 година, когато в някои медии бяха направени изявления с изказвания, че на четири документа от Министерство на правораздаването има подписи, които не са на министър Иванов. Учудена съм както от мотива, по този начин и от скоростта на подхванатите дейности от страна на Прокуратурата. Недоумявам за какво са били нужни цели 5 години, с цел да се организира с мен тази сказка на тематика документооборот ", оповестява Йорданова.



Прокуратурата бе сезирана за този случай преди четири години от сдружението " План Б " - уебсайт с лимитирана интензивност, свеждаща се до това да разгласява клевети и " сигнали ", които след това да бъдат тиражирани от медиите. Действията на въпросното съдружие бяха в цялостен синхрон с опорните точки в медиите на Делян Пеевски.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР