Софийската апелативна прокуратура (САП) отмени постановление на Софийската градска прокуратура

...
Софийската апелативна прокуратура (САП) отмени постановление на Софийската градска прокуратура
Коментари Харесай

Възобновиха делото за „кюлчетата и пачките“ в спалнята на Борисов

Софийската апелативна прокуратура (САП) анулира разпореждане на Софийската градска прокуратура за преустановяване на досъдебното произвеждане, обществено известно като делото за фотосите „ на кюлчета и пачките в чекмеджето “ на Бойко Борисов.

От държавното обвиняване оповестяват, че САП е направила служебна инспекция на постановлението на Софийската градска прокуратура (СГП).

„ При осъществен длъжностен надзор е установено, че наказателното произвеждане е прекъснато, без да са изчерпани всички доказателствени източници, което е довело до неизясняване на въпроси от предмета на доказване “, показват от прокуратурата.

Досъдебното произвеждане е върнато на Софийска градска прокуратура с съответни инструкции за попълване на доказателствена цялост.

Припомняме, че на 27 май основният прокурор Иван Гешев разгласи, че наказателното произвеждане за „ кюлчетата и пачките “ е прекъснато на 10 май.

„ Към този миг основен прокурор беше Борислав Сарафов, аз се намирах в Съединените щати, във Вашингтон. Делото е на специфичен контрол “, заяви тогава Гешев.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР