Софийска вода временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на

...
Софийска вода временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на
Коментари Харесай

Част от кв. Кремиковци остава без вода на 13 октомври

„ Софийска вода ” краткотрайно ще прекъсне водоснабдяването в някои елементи на столицата. Това оповестиха от пресцентъра на сдружението
На 13 октомври 2020 година (вторник), по отношение на ремонт на махленски тръбопровод на ул. „ Патриарх Герман “ в.з. Враня-Герман се постанова прекъсване на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
кв. „ Кремиковци “
кв. „ Сеславци “
с. Яна
с. Желява
гр. Бухово, ф-ма " Хидростроителство ", Дирекция „ Жандармерия “, Дворец и стопанство " Враня ".
С намалено налягане - кв. „ Ботунец “, жк. „ Ботунец “ 1 и 2.
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: Затвор Кремиковци и Затвор Казичене.
На 13 октомври 2020 година (вторник), по отношение на монтаж на водомерен възел на бул. „ България “, жк. „ Гоце Делчев “, се постанова прекъсване на водоподаването от 9.00 до 21.00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в:
бл. 29 и бл. 31 на ул. „ Метличина поляна “ и бл. 7А на бул. „ България “.
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Метличина поляна “.
На 13 октомври 2020 година (вторник), по отношение на пресвързване на махленски тръбопровод на ул. „ Майор Алекси Рилец “ кв. „ Манстирски ливади “, се постанова прекъсване на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
ул. „ Акад. Димитър Попов “, ул. „ Проф. Велизар Велков “, ул. „ Майстор Алекси Рилец “ и ул. „ Никола Мавродиев “.
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Ралевица “ на кръстовището с ул. „ Майстор Алекси Рилец “.
На 13 октомври 2020 година (вторник), по отношение на реорганизация на махленски тръбопровод във в.з. „ Беликата “, се постанова прекъсване на водоподаването от 09.00 до 17.00 часа на клиентите на „ Софийска вода ”, живеещи в региона на:
в.з. „ Беликата “
След възобновяване на водоснабдяването е допустимо краткотрайно повишение мътността на водата.
 Варненски и софийски учебни заведения вкарват просветителния модел 1:1 Варненски и софийски учебни заведения вкарват просветителния модел 1:1
Девет варненски и шестнадесет столични учебни заведения ще стартират образование по модела 1:1 ( “Едно към едно ”). Очаква се до края на година..
При дълготрайност на строително-ремонтните действия над 12 часа „ Софийска вода ” ще обезпечи различно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Божур “.
Ремонтните действия ще обезпечат по-добро ръководство на водопроводната мрежа като оптимално се лимитират зоните на възможни бъдещи нарушавания на водоснабдяването.
Засегнатите от спирането на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода ” АД на телефон 0800 12121 или да наблюдават за развиването на всички настоящи теренни действия в действително време посредством Виртуалния информативен център на сдружението - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.
“Софийска вода ” АД авансово се извинява на своите клиенти за породените краткотрайни неудобства!
Интернет уеб сайтът на сдружението (www.sofiyskavoda.bg) дава опция на клиентите да се абонират за известията за спиране на водоподаването. На електронната си поща те могат персонално да получават информация за плануваните прекъсвания. Друг метод е да се възползват от безплатната услуга за уведомяване посредством СМС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР