Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност две жени, набирали

...
Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност две жени, набирали
Коментари Харесай

Прокуратурата погна своднички, набирали жени за проституция в Нидерландия

Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност две дами, набирали хора за да бъдат употребявани за развратни дейности.

За интервала от неустановена дата на 25-26.11.2021г. до месец април 2022г. в гр. София, обвинените Р.Р. и С.Р. са набирали обособени лица за да бъдат употребявани за развратни дейности - да реализират полови контакти с мъже на територията на Република Нидерландия.

Деянието е осъществено посредством обещаване, предоставяне и приемане на облаги – 100 евро дневно или 50% от цената на предлаганите услуги.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 159а, алинея 2, т. 6 вр. член 159а, алинея 1, вр. член 20, алинея 2, вр. алинея 1 Наказателен кодекс. Разследването е осъществено от ГДБОП под управлението на Софийска районна прокуратура. До момента в хода на следствието са осъществени голям брой дейности.

С разпореждане на наблюдаващ прокурор Р.Р. и С.Р. са арестувани за период до 72 часа.

Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на дело за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на двете обвинени.

 

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР