Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 66-годишен мъж, заканил

...
Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 66-годишен мъж, заканил
Коментари Харесай

Женски писъци огласиха София! Мъж озверя, причини немислимото на 2 жени и се закани да ги убие

Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност 66-годишен мъж, заканил се с ликвидиране на дамата, с която живеел на брачен начала, и на щерка си, оповестиха от държавното обвиняване.
На 13 февруари 2023 година към 20,30 ч. в къща на ул. “Владимир Минков-Лотков “ в гр. София, обвиненият М.М. се е заканил с ликвидиране на М.Н., натискал я с възглавница в лицето, хванал я за косата и я издърпал. След това се заканил с ликвидиране на Н.М., замахвал с нож към нея и ѝ нанесъл порезна рана в региона на лявата китка, по-късно я блъснал с пестник в региона гърдата. Заплахите възбудили състоятелен боязън у двете дами и те извикали полиция.
По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушения, за които се планува наказване „ отнемане от независимост “ за период до 6 години.
М.М. е осъждан. Предвид опцията да извърши друго закононарушение, той е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващ прокурор.
Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на дело за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР