Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 28-годишната Денислава Сашова,

...
Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 28-годишната Денислава Сашова,
Коментари Харесай

Пускат под гаранция певицата Диона, карала дрогирана. Грози я затвор от 1 до 3 години

Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност 28-годишната Денислава Сашова, по-известна като Диона, хваната да кара с позитивна проба за кокаин. По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение, за което се планува от една до три години затвор, както и санкция от 500 до 1500 лв., съобщи.

От прокуратурата оповестиха, че са пуснали певицата под парична гаранция в размер на 5000 лв.. Наблюдаващ прокурор е дал инструкции, а следствието по случая продължава.Полицаите я спипали да кара под въздействието на кокаин с " Порше " във вторник, към 4:00 ч. сутринта, на ул. „ Даскал Стоян Попандреев " в София. Обвиняемата е дала кръвна проба за проучване в болница, чийто резултат към момента не е подготвен. Била е задържана и отведена в Шесто РПУ.

Диона стартира да се занимава професионално с музика през 2016 година. Участвала в няколко онлайн сериала, както и в игрални филми като актриса. Участвала е и в разнообразни риалити формати. Тя е дипломант от Великотърновския университет, компетентност " Политология ".
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР