Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 21-годишен мъж за

...
Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност 21-годишен мъж за
Коментари Харесай

Закопчаха мъж за изнудване и побой над полицай

Софийска районна прокуратура притегли към наказателна отговорност 21-годишен мъж за изнудване и побой на служител на реда.

На 24.05.2022 година към 10,30 ч. в ж.к. " Младост - 1 " в гр. София, обвиненият Х.Б., принудил М.А. да му даде 1500 лв., показвайки му фотография на малолетната му сестра и с това му предизвикал имотна щета. На 25.05.2022 година към 12,00 ч. на ул. " Васил Радославов ", обвиненият попитал М.А.: " Искаш ли, когато се разхождаш със сестра ти, тя да изчезне безследно " и изискал да му даде още 500 лв.. Мъжът му ги дал и по-късно подал сигнал в полицията за действието.

На 27.05.2022 година към 15,30 ч. в ж.к. " Младост - 4 " в гр. София, полицейски чиновници подали звукови и светлинни сигнали на Х.Б. да спре управлявания от него автомобил. Той отказал да спре и траял по пътя си. Преди това предизвикал на полицейски чиновник лека телесна щета, като при тръгване с управлявания от Х.Б. лек автомобил го повлякъл и го притиснал в отворена странична врата на паркиран наоколо автомобил.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР