Софийска районна прокуратура повдигна обвинение на К.Х за незаконно използване

...
Софийска районна прокуратура повдигна обвинение на К.Х за незаконно използване
Коментари Харесай

Повдигнаха обвинение на Кристиян Христов за незаконно подслушване на Петьо Еврото

Софийска районна прокуратура повдигна обвиняване на К.Х за нелегално потребление на особено техническо средство, предопределено за мълчешком събиране на информация, оповестяват от пресцентъра на ведомството. По информация на Нова телевизия става въпрос за притежателя на „ Изамет “ Кристиян Христов, като той е записвал диалози на Петьо Петров, прочут с прякора Еврото.
Прочетете още
За интервала от 25 май 2018 година до 30 май 2023 година на разнообразни места на територията на гр. София, обвиненият без съответно позволение, което се изисква по закон, е употребявал особено техническо средство, предопределено за мълчешком събиране на информация.

В хода на следствието е открито, че Христов е записвал срещи на обвиненият П.П. с разнообразни български жители и магистрати.

Наложена му е мярка за неотклонение „ парична гаранция “ в размер на 1000 лв., както и възбрана за овакантяване на рамките на Република България.

Междувременно по същото досъдебно произвеждане обвиненият Еврото е разгласен за търсене посредством Интерпол и Шенгенската осведомителна система (ШИС). Чрез ШИС e обявенo за търсене и детето на Петров.

Припомняме, че Кристиян Христов беше арестуван на 31 май от чиновници на ГДБОП. Той трябваше да даде конференция в Националния пресклуб на организацията на тематика: „ Осемте джуджета “ от вътрешната страна и порочните способи за преодоляване на правосъдната система ”.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР