Софийска градска прокуратура (СГП) призовава всички граждани, намирали се в

...
Софийска градска прокуратура (СГП) призовава всички граждани, намирали се в
Коментари Харесай

Търсят се още очевидци на зверската катастрофа на бул. Черни връх

Софийска градска прокуратура (СГП) приканва всички жители, намирали се в региона на кръстовището на бул. „ Черни връх “ и бул. „ Арсеналски “ в гр. София в интервала към 23:00 часа на 05.07.2022 година, сега на настъпването на тежко пътнотранспортно произшествие, при което са починали две лица, и станали очевидци на произшествието, да се свържат със СГП посредством тел. 02/9813344 или електронен адрес или с Национална следствена работа посредством тел. 02/9826666 или електронен адрес

Припомняме, че през днешния ден полицайката Симона Радева бе отстранена за два месеца от работа. Това стана заповед на шефа на Столична дирекция на вътрешните работи от 8 юли е формирано дисциплинарно произвеждане против служителката в група „ Охрана на публичния ред “ към бранш „ Охранителна полиция “ при Първо районно управление (на МВР). Дисциплинарно произвеждане е формирано на съображение налични данни за нарушавания на етичните правила за държание на държавните чиновници в Министерство на вътрешните работи, регламентирани в точки 15, 19, 20, 83 и 86 от Етичния кодекс за държание на държавни чиновници в Министерство на вътрешните работи, одобрен със заповед на министъра.

Законът разрешава еднократно удължение на периода с още един месец.

Стана ясно и, че швейцарската шофьорска бумаги, която е употребявал Георги Семерджиев, е подправена. Това гласи формалния отговор на Интерпол Берн, след отправено от ДМОС-МВР питане.

При злополуката на бул. „ Черни връх “ и бул. „ Арсеналски “ починаха две млади девойки.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР