Софийска градска прокуратура обяви, че се е самосезирала и е

...
Софийска градска прокуратура обяви, че се е самосезирала и е
Коментари Харесай

Прокуратурата се самосезира за новите снимки от спалнята на Борисов

Софийска градска прокуратура разгласи, че се е самосезирала и е почнала инспекция на изтеклите в медиите фотоси от спалнята на някогашния министър председател Бойко Борисов .

Припомняме, че през вчерашния ден бяха публикувани фрагменти на спящия и гол Борисов до нощно шкафче, в чието чекмедже има пачки евро. На нощното шкафче стои револвер, а на една от фотосите се вижда и презерватив.
 Христо Иванов с коментар за новите фотоси, свързвани с Бойко Борисов Христо Иванов с коментар за новите фотоси, свързвани с Бойко Борисов
" Днес се появиха една порция нови фотоси на Бойко Борисов от неговата спалня, на които се вижда по какъв начин си почива и още веднъж в чекмеджето е п...

Това е втората порция фотоси от премиерската спалня. Първата се появи през лятото на 2020 година Тогава реакцията на Борисов бе да каже, че са режисирани. След това в изявление пред немски вестник той изясни, че фотосите били направени от жена, с която имал близки връзки и я назова Мата Хари.

" За резултатите от инспекцията обществеността ще бъде навреме осведомена ", дава обещание в този момент държавното обвиняване.

Как самият Борисов разяснява фотосите - .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР