Софиянци могат да се насладят на новия художествен проект върху

...
Софиянци могат да се насладят на новия художествен проект върху
Коментари Харесай

Софиянци могат да видят новия художествен проект върху 126 ОУ Петко Ю. Тодоров

Софиянци могат да се насладят на новия живописен план върху постройката на 126 ОУ " Петко Ю. Тодоров ". Това е следващият стенна живопис, нарисуван по новите правила на Столичния общински съвет за подкрепяне на графити артистите. Това показа Георги Георгиев  Георги Георгиев Георги Георгиев е роден е на 26.05.1986 г. Има юридическо обучение и е бил юрист към Софийска в своя фейсбук профил.

" Авторите му Джулия Хайниш и Фредерик Зонтаг слагат комплицирания проблем за замърсяването на околната среща посредством електронни боклуци и нашето бъдеще, избирайки новаторски и зелени подходи. "

" Проектът на фондация Visionary е обвързван със социално-икономическото и екологичното влияние на производството на електроника и последващите боклуци ", добави той.

Красивата самодейност ни демонстрира по какъв начин поддръжката на градското изкуство от управляващите може да донесе наслада на жителите и да прави по-приветлива средата, в която живеем. Тя също по този начин предава послания в поддръжка на зелените политики и възпитава децата и подрастващите в обич и внимание към природата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР