Софиянец се опитва да открие открие жена, използвайки помощта на

...
Софиянец се опитва да открие открие жена, използвайки помощта на
Коментари Харесай

Жена удари няколко пъти колата на софиянец,докато паркира – той я издирва

Софиянец се пробва да открие открие жена, употребявайки помощта на Министерство на вътрешните работи и обществените мрежи. Причината?
Прочетете още
Шофьорката блъснала паркираната му кола, а случаят е сниман на камерата на видеорегистратор. Ситуацията се разиграла на ул. " Ген. Суворов " 11 в " Бъкстон ", оповестява

Според пострадалия, дамата напуснала произшествието, като не оставила координати за контакт. На фрагментите от видеорегистратора е запечатана и случката. Ударите били по време на маневрите при паркирането, а мъжът прецизира,че вредите по колата му " не са дребни ".

Той добавя, че е подаден сигнал към Министерство на вътрешните работи, а на чиновниците на реда са предоставени и записите.

Вижте цялата история, споделена в мрежата:

Много апелирам, въпросната,най-вероятно пияна или дрогирана, дама от записите да се разпознае.

Блъска ме три пъти, до момента в който се пробва да паркира, качва се по бордюра. Накрая слиза, взима си децата от учебното заведение и най-спокойно си потегля без да остави записка за контакт.

Тъй като вредите по колата ми не са дребни е подаден сигнал в полицията, записите са предадени на КАТ и сега дамата се търси с цел да ѝ бъде отнета книжката.

Инцидентът стана на ул. " Ген. Суворов " 11 в " Бъкстон ". "



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР