София. Здравейте! Аз съм Иън Пейс от Дийп Пърпъл“. Ще

...
София. Здравейте! Аз съм Иън Пейс от Дийп Пърпъл“. Ще
Коментари Харесай

Иън Пейс от „Дийп Пърпъл“ кани в лично обръщение феновете за концерта си в Ямбол на 28 октомври

София. Здравейте! Аз съм Иън Пейс от „ Дийп Пърпъл “. Ще бъда в Ямбол на 28 октомври в зала „ Диана “ и ще изсвирвам с групата Sainted Sinners. Ще бъде велика вечер, отдадена на музиката и Вие би трябвало да сте там. Това споделя във видео послание към почитателите си топ-барабанистът на Пърпъл Иън Пейс месец преди концерта си в Ямбол. Клипът е качен на уеб страницата на община Ямбол, с чиято поддръжка се осъществя концертът.
Събитието в Ямбол бе маркирано и в формалната Facebook страница на вокалиста на групата Иън Гилън, който писа, че „ … другият Иън ще има концерт в Ямбол, България “.
Иън Пейс взе участие в плана „ Deep Purple`s night “ сред изявите си в границите на прощалното международно турне на групата " The Long Goodbye ". Концертът в Ямбол е специфичен жест към българските почитатели и показва в съсредоточен тип най-великите части на „ Дийп Пърпъл “. Само тук на българска сцена ще прозвучат по едно и също време Highway Star, Child in Time, Stormbringer, Burn, Mistreated и несъмнено, Black Night, Bloodsucker, Smoke on the Water, Fireball, Strange Kind of Woman и още велики шлагери, изковали славата на Пърпъл като пионерите на хард-рока.
Междувременно, със съдействието на Иън Пейс, уредниците пуснаха в продажба лимитирано количество от ВИП билети. За задачата, особено за българските си почитатели, барабанистът дава истински палки за тъпан, картички с подпис, както и опция за персонална среща с него по време на подготовката и в Бекстейдж зоната. Заявки и запитвания могат да се създадат на електронната поща на уредниците: [email protected].
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР