София. Заявила съм на изпълнителите на ремонта на бул. Дондуков“,

...
София. Заявила съм на изпълнителите на ремонта на бул. Дондуков“,
Коментари Харесай

Кметът на София Йорданка Фандъкова: Заявила съм на изпълнителите на ремонта на бул. „Дондуков“, че ги контролират не само надзорът и общината, но и всички граждани

София. Заявила съм на изпълнителите на ремонта на бул. „ Дондуков “, че ги управляват освен надзорът и общината, само че и всички жители. Това разяснява пред публицисти кметът на София Йорданка Фандъкова, съобщи кореспондент на Агенция „ Фокус “ . „ Обектът „ Дондуков “ е в строителство. Продължава да се работи. Има да се довършва. Нека да имаме малко самообладание - 20 ноември е скоро, когато ще пуснем придвижването. До 1 декември им е срокът за довеждане докрай по новите конкретизирани периоди. Надзорът ще си свърши работа. Ако не е направено нещо както би трябвало, ще си го създадат още веднъж. Наистина мисля, че непрекъснатият всекидневен коментар е значим, контролът от страна на цялото общество също. Аз съм декларирала на изпълнителите, че тях ги управляват освен надзорът и общината, само че ги управляват всички жители, които минават. Очаквам да си свършат работата както би трябвало, само че сега не мога да разясня качество, тъй като то към момента не е готово “, съобщи Фандъкова.
По думите й на бул. „ Монтевидео “ копаят в сектора, чийто период е до 7 декември. „ Там продължава работата. Пуснахме придвижването единствено в сектора, който е подготвен до университета. Третият лъч на метрото се построява в период и следва до края на идната година тунелопробивната машина да излезе на Малък градски спектакъл „ Зад канала “. Много е сложна задачата, не става толкоз елементарно, само че за наша наслада метрото се движи в съответните периоди и чакаме да бъде приключено в период “, добави кметът на София и посочи, че машината сега излиза от станцията на бул. „ България “ и бул. „ Иван Ев. Гешов “.
Люба АЛЕКСИЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР