София. Завърши ремонтът на 6 км от платното в посока

...
София. Завърши ремонтът на 6 км от платното в посока
Коментари Харесай

АПИ: Завърши ремонтът на платното за Бургас на автомагистрала „Черно море“, до края на седмицата ще приключи обновяването на АМ „Хемус“ при Девня

София. Завърши ремонтът на 6 км от платното в посока Бургас на автомагистрала „ Черно море “, който започва на 26 юни т. година Това оповестиха от пресцентъра на Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ). В края на предходната година бяха ремонтирани 2 км от платното за Бургас и с изпълнените в този момент строителни работи са актуализирани общо 8 км от автомагистралата.
Напредва главният ремонт на виадукт „ Звездица “ на автомагистрала „ Черно море “. Трафикът на всички коли се реализира в двете посоки в платното за Варна. През август т. година няма да се правят ремонтни работи на оборудването, с цел да не се затруднява трафикът през дейния туристически сезон. Те ще бъдат възобновени през есента.
Очаква се до края на седмицата да завърши ремонтът на 4-километровата права от платното за Варна на автомагистрала „ Хемус “. Ремонтните действия на два сектора от автомагистрала „ Хемус “ в региона на Девня и в региона на Невша започнаха в края на месец май т. година От пътноподдържащото сдружение АПИ изиска да работи оптимално мобилизирано, с цел да може плануваните действия да завършат преди началото на дейния туристически сезон.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР