София. Засилен бе трафикът в предпоследния ден от годината. Екипи

...
София. Засилен бе трафикът в предпоследния ден от годината. Екипи
Коментари Харесай

Трафик и катастрофи в предпоследния ден от годината

София. Засилен бе трафикът в предпоследния ден от годината. Екипи на " Пътна полиция " бяха ситуирани по бул. „ Цариградско шосе “ в столицата, от където потокът от влизащи и излизащи коли бе максимален. Изключително натоварено бе придвижването по основен път Е-79 в посока Банско, както и през Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “.
Денят не се размина и без тежки произшествия, които взеха 3 жертви.
57-годишен мъж почина при злополуката в сектора сред Йоаким Груево и Кадиево рано сутринта. До случая се е стигнало откакто са се блъснали челно два леки автомобила. Водачът на едната кола е 31-годишен мъж. Той е откаран в болница. Вторият автомобил е управлявал 57-годишен, който е умрял на място. И двамата са пътували сами в колите.
По-късно денем при различен тежък случай по основен път Шумен-Карнобат, покрай село Ивански, живота си изгубиха дете и млада жена, а други четирима души бяха настанени в болница. По първични данни злополуката е станала откакто на пътя пред единия автомобил са изскочили кучета. Жената зад кормилото е направила опит да ги избегне, при което е навлязла в насрещната лента за придвижване и се е блъснала в движеща се против нея кола.
Без жертви и потърпевши се размина различен случай, при който туристически рейс с пасажери се е запалил в придвижване на пътя Карлово-Павел баня, при местността Стражата. Шофьорът е реагирал незабавно и пасажерите, към 30, са били изведени в точния момент от рейса. Движението в региона бе спряно поради пожара и разлята нафта.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР