София. За втора поредна година БДЖ-Пътнически превози ЕООД ще осигури

...
София. За втора поредна година БДЖ-Пътнически превози ЕООД ще осигури
Коментари Харесай

БДЖ ще осигури превоза на участниците в състезанието „Спици и бодли”

София. За втора поредна година „ БДЖ-Пътнически транспорти ” ЕООД ще обезпечи специфични композиции за транспорт на участниците и техните колела в надпреварата „ Спици и бодли ”. Събитието ще се организира на 11 и 12 май в град Казанлък и се провежда от сдружението „ Софийски планински клуб ”. Това оповестиха от пресцентъра на БДЖ .
Около 300 колоездачи в планинското съревнование ще пътуват с трен по маршрута от София до Казанлък и назад. За тяхното комфортно напредване националният железопътен транспортьор ще добави към постоянните сформира на бърз трен № 3601 от София за Бургас и бърз трен № 3624 от Бургас за София спомагателни вагони за участниците, както и специфични вагон-фургони за техните колела.
„ Софийски планински клуб ” е организация, основана от млади запалянковци, сложили си за цел да предизвикат интереса на хората към планинарство, колоездене и алпинизъм. „ БДЖ-Пътнически транспорти ” ЕООД като представител на най-екологичния превоз в България постоянно поддържа самодейностите, свързани с разнообразни спортни интензивности измежду природата.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР