София. Възпитаници на 129 ОУ Антим I“ и тяхната учителка

...
София. Възпитаници на 129 ОУ Антим I“ и тяхната учителка
Коментари Харесай

Възпитаници на столичното 129 ОУ „Антим I“ изтеглиха победителите в играта на Агенция и Радиоверига Фокус и МОН „Незабравимото“

София. Възпитаници на 129 ОУ „ Антим I “ и тяхната учителка Инна Герговска гостуваха в студиото на Радио „ Фокус “ и изтеглиха двамата спечелили от играта „ Незабравимото “. Това са Снежанка Георгиева и Цветан Петков от Свищов.
„ Незабравимото “ е самодейност на Агенция и Радиоверига " Фокус " и Министерство на образованието и науката за шедьоврите на българската литература и за тяхното място в паметта на нацията, за духовността и за правото ни да оцелеем като българи. Всяка сряда в предаването „ Всички в час ” припомняхме безконечни и забравени литературни шедьоври дружно с гласовете на нашите съвременници. Всеки познал създателя и поетичната извадка през настоящата седмица имаше опцията да се свърже с нас и да попадне в листата на евентуалните спечелили. Подаръкът е неповторима книга – издание на Радио и организация „ Фокус “ – „ Бойните маршове на достойнството и славата на България “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР