София. Във връзка с проливния дъжд в София всички екипи

...
София. Във връзка с проливния дъжд в София всички екипи
Коментари Харесай

София: Екипи работят по сигнали за завиряване в участък на бул. ”Вардар”, поради дъжда временно е затруднено движението на трамваите по ул. ”Козлодуй” и на автобусите по ул.”Константин Стоилов”

София. Във връзка с проливния дъжд в София всички екипи на дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита ” на Столична община са на терен и реагират на сигнали. Получени са над 100 сигнала, които се насочват към разнообразни екипи. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Работят екипи на Столичен инспекторат, кметовете на региони също имат задача да наблюдават на ситуацията в съответните региони. Екипите работят по сигнали за завиряване в сектор на бул. ”Вардар ”. Поради дъжда краткотрайно е затруднено придвижването на трамваите по ул. ”Козлодуй ” и на рейсовете по ул. ”Константин Стоилов ”.
С цел прекъсване на притока на дъждовна вода краткотрайно са затворени два вестибюла към входовете на подлеза на НДК към метрото и на станция „ Витоша ”.
Извършва се наблюдаване на речните корита, все още равнищата са нараснали, само че е обезпечена проводимост на реките. В града няма преливане на равнището на реки отвън коритата. Язовирите, общинска благосъстоятелност, се изпускат следено. И трите язовира - Суходол, Мърчаево и Мрамор,се следят и са под равнище преливен борд. Водостоците на Околовръстен път организират водите от Витоша.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР