София. В страната ни има реални предпоставки и условия за

...
София. В страната ни има реални предпоставки и условия за
Коментари Харесай

Зам.-министър Валентин Йовев: В страната ни има реални предпоставки и условия за привличане на външни инвестиции

София. В страната ни има действителни предпоставки и условия за привличане на външни вложения и доказателство за това е следващата инвестиция в огромен мащаб. Това сподели заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Валентин Йовев при откриването на Полиграфия Офис Център в столицата, оповестиха от министерството . Заедно с посланика на Южна Африка н.пр. Ванеса Калверт и изпълнителния шеф на Центъра той преряза лентата на новооткритото бизнес здание.
„ Подобни планове са спомагателен тласък за активизиране на бизнеса, от една страна и от друга са позитивна причина за развиването на стопанската система ни “, сподели още на събитието заместител - министърът. По думите му реализацията на такива планове е значима, тъй като освен дават опция за откриване на нови работни места, само че и тъй като с сходни планове се обезпечават по - положителни условия за нововъведения за фирмите и техните чиновници. Ползи има и за градската среда, която придобива нов и по-модерен образ.
От името на Министерството на районното развиване и благоустройството инженер Йовев увери вложителите, че могат да разчитат на партньорство и съдействие за развиването и подобряването на изискванията за бизнес в цялата страна.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР