София. Учебно-тактическият полигон на Академията на МВР бе мястото на

...
София. Учебно-тактическият полигон на Академията на МВР бе мястото на
Коментари Харесай

София: Изнесеното заседание на Парламентарната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред се проведе в Академията на МВР

София. Учебно-тактическият полигон на Академията на Министерство на вътрешните работи бе мястото на изнесеното съвещание на Парламентарната комисия по вътрешна сигурност и публичен ред. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи . Инициативата е предизвикана от желанието на членовете на вътрешната комисия да добият директни усещания с изнесени съвещания в разнообразни структури от бранша „ Сигурност “, разясни ръководителят на комисията Цветан Цветанов. Народните представители се срещнаха на място с осъществения с швейцарско финансиране план и с опциите, които полигонът дава за образование и на практика дейности на курсантите в условия, оптимално близки до действителните. Министър Валентин Радев посочи, че през 2010 година е подписано съглашението, въз основата на което 76 милиона франка са влезнали в България по разнообразни планове.Този план е напълно зает и със спазването на правата на индивида при използване на полицейски пълномощия. Това е знак, че Министерство на вътрешните работи се отнася с изключително внимание към тази тематика, означи още вътрешният министър. Полигонът ще се употребява освен от курсантите, само че и от чиновниците, допълват от Академията на Министерство на вътрешните работи. Всяка година към 2000 настоящи служители на реда минават курсове на образование във висшето образователно заведение на Министерство на вътрешните работи, а въз основата на контракти се образоват и чиновници на други правоохранителни структури.
Участниците в изнесеното съвещание следиха и проява за задържане на извършител от четвъртокурсници във факултет „ Полиция “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР