София. Цялостно измиване на улиците във Велико Търново предстои в

...
София. Цялостно измиване на улиците във Велико Търново предстои в
Коментари Харесай

Велико Търново: Предстои цялостно измиване на улиците в града

София. Цялостно измиване на улиците във Велико Търново следва в най-скоро време. Това оповестиха от пресцентъра на Община Велико Търново . Процесът ще стартира незабавно, щом температурата на въздуха нощем се задържи позитивна. Средносрочните метеорологични прогнози сочат, че това ще се случи след 19 февруари. Самото миене ще бъде във вечерните и нощните часове, когато трафикът е по-слаб.
Вече стартира подготовката на улиците за измиването им. Над 40 чиновници на общинското дружество „ Зелени системи ” почистват остатъците от инертните материали, разпръснати до момента по уличната мрежа. Предстои обработката на настилките и с автоматизираната машина за метене.
Служителите на Оперативна програма „ Зелени системи “ са разпределени в екипи и по региони. Почистването стартира по централните улици на старопрестолния град, а през тази седмица се работи в квартал „ Колю Фичето “.
Последващото измиване ще започва от най-високите елементи на Велико Търново, ще обхване както централната част, главните булеварди и улици, а също и кварталите.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР